Of Hayratlı gençlerden Of Hayratlı bürokratlara ziyaret

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu yöneticileri Ankara’da düzenledikleri ziyaretler kapsamında Of ve Hayratlı bürokratları ziyaret ettiler.

Of Hayratlı gençlerden Of Hayratlı bürokratlara ziyaret

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Özcan Çalık ve İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Korkut Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Çakıroğlu ve beraberindekiler Milli Savunma Üniversitesi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Dekanı Prof. Dr. İsmail Demircioğlu, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Demircioğlu, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Volkan Bektaş ile İller Bankası Emlak ve Planlama Müdürü Yasemin Meriç'i makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Çakıroğlu yaptığı açıklamada; “Of ve Hayrat'ımızı temsilen devletimizin çeşitli kademlerinde bulunan üst düzey bürokrat büyüklerimizle Of ve Hayrat gençliğinin sosyo-ekonomik yapıdan güçlenmesi üzerine çok değerli istişareler gerçekleştirdik. Değerli büyüklerimizin engin tecrübelerinden faydalanarak gelecekte yapacağımız organizasyonlarımızın planlamasını daha sağlam yapacağız. Kısıtlı bir süre içerisinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde bizleri kabul buyuran tüm büyüklerimize teşekkürü borç biliriz” dedi.

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Korkut ise yaptığı açıklamada; “Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu'na mensup gençlik Of ve Hayrat'ın geleceğine damga vuracak projeler gerçekleştirmektedir. Gençliğin heyecanı ve gücü ile büyüklerin deneyiminin bir arada olması bu projelerin mihenk taşıdık. Kendini yetiştirmiş ve alanlarında kanıtlamış gençlerimizin yolunu açmak ve onlara geleceğe giden yolda ışık tutmak bizler için büyük mutluluktur. Bu minvalde onlarla değerli dostlarımızı ve bürokratlarımızı ziyaret ettik. Genç girişimcilerimize destek veren tüm değerli dostlarıma teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2021, 19:20

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24