Cumhurbaşkanı Erdoğan; Ya bu Oflular bir alem yaa

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonla konuştuğu ve kendisini dinlemeyen Üniversiteli Oflu öğrenciye “Aylin bi dinle dinle… Oflular bir alem yaa” sözü sosyal medyada günün konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisine mektup yazan üniversite öğrencisi Oflu Aylin İbrahimağaoğlu’nu telefonla aradı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da ilginç diyalogların yaşandığı bu konuşmanın videosunu sosyal medyada yayınladı.

 

Üniversite öğrencisi Aylin İbrahimağaoğlu, İstanbul’da bir program çıkışında Erdoğan’a mektup iletmek istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunu görünce arabayı durdurup Aylin İbrahimağaoğlu ile kısa bir süre sohbet etti ve mektupları aldı.

 

Arabada mektupları okuyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aylin İbrahimağaoğlu’nu telefonla arayarak mektupta yazılanların detaylarıyla ilgili bilgi aldı. 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu görüşmesi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından Twitter hesabından paylaşıldı.

 

Bursla ilgili olduğu anlaşılan telefon görüşmesinde Erdoğan’ın telefondaki sohbette kendisini dinlemeyen öğrenciye “Aylin bir dinle dinle. Oflular bir alem yaa" demesi dikkat çekerken video Oflular tarafından sosyal medyada günün konusu oldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24