CUMDER Ankara’daki Cumapazarlıları buluşturdu

Başkent Ankara’da yaşayan Cumapazarlılar, CUMDER tarafından düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldiler.

CUMDER Ankara’daki Cumapazarlıları buluşturdu

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Of-Cumapazarlılar (CUMDER) derneği her gecen gün etkinliklerine bir yenisini ekliyor.

 

İstanbul’da düzenlediği etkinliklerle hemşerilerini buluşturan Cumder, bu kez Ankara’da düzenlediği kahvaltı programı ile Ankara’da yaşayan Cumapazarlıları bir araya getirdi. Kahvaltıya Cumapazarlı katılarak hemşerileriyle hasret giderdiler.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Yaşar Çakır;  “Dernek olarak dernek merkezimizde ve İstanbul ilindeki hemşerilerimiz ile iletişim sağlamaktayız. Bu bizim için yeterli değil. Dernek olarak amacımız tüm dünyadaki Cumapazarlı hemşerilerimizin birbirinden haberdar olmasını sağlamaktadır. Bunu sosyal medya aracılığı ile sağlasak ise de bu bizim için yeterli değil. Bu bağlamda ilkini 2017 yılında Zonguldak ilinden başlattığımız Cumapazarlılar kaynaşma etkinliğimizin ikincisini Ankara’da düzenledik. Ankara’da düzenlediğimiz kaynaşma kahvaltımıza aynı şehirde yaşamalarına rağmen yıllardır birbirini göremeyen yaklaşık iki yüze yakın Cumapazarlılar birbirleri ile buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Bu da bizleri dernek olarak mutlu etti. Ankara’da bu oluşumun sağlanmasında yardımcı olan Güler Yılmaz Şahin hocama ve maddi destek sağlayan Cumapazarlı iş adamlarımıza teşekkür ederiz. Bundan böyle bu tür etkinliklerimiz Türkiye’nin diğer illerinde devam edecek. Bu etkinler her yıl geleneksel hale getirilerek devam edecektir. Türkiyede’ki ziyaretler tamamlandıktan sonra İnşallah Avrupa’daki hemşerilerimiz ile de en kısa zamanda buluşma etkinliğimiz olacaktır” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24