Cami duvarına pislemeyi adet haline getirdi

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral Soma’da yaşanan milli faciayı gayri milli bir dil ile istismar etmek isteyen Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil’e sert tepki gösterdi.

Cami duvarına pislemeyi adet haline getirdi

Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Soma’da yaşanan ve 301 kişinin hayatını kaybettiği facianın ardından hayatını kaybeden işçilerin ölümüne “Müstehaktır” diyen Hürriyet Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’e sert tepki gösterdi.

 

İHANETİN ÖZ DİLİ

 

Soma’daki maden faciasında yaşanan ölümleri insanların siyasi tercihleri ile izah etmeye çalışanların olduğunu belirten Saral, Engizisyon papazlarına taş çıkartan bir üslupla kendinden olmayana ölümü müstehak görecek kadar milletten olmayan, millete olan düşmanlığını çatal dilinden akıttığı zehirle ortaya koyan ve kendini orta çağ kilisesinin Türkiye temsilcisi zanneden kardinal eşeklerinin kıdemli seyisleri artık hadlerini aşmış, şirazesini kaybetmiştir.

 

Pavlov’un milli vicdanı karalama kastı ile eğitip, Türk Basınına hediye ettiği köşe yazarının, akıl almaz bir kudurganlıkla değerlerimize kasteden arsızlığını;  zeybek asaleti ile tanımlama gayreti,  dil ve irfan namına en az Soma’da yaşananlar kadar büyük bir faciadır. Her seferinde efendilerinin ayaklarını öpmek için diz kıran ve bunun adına da zeybek oyunu diyen bu yazar bozuntusu,  Milletin harem-i ismetine pislemişliğini de fikir addederek, müzahrefatın “öz dilini” özgürlük gerekçesi ile topluma dayatma davasındadır. Lağım kanallarında kudurmak üzereyken gazete köşesine konulan bu ve bunun gibi varlıkların, Türk Milletinin vicdanına daha fazla zarar vermeden ilgili belediyeler harekete geçmelidir.

 

Gök gürleyince yere kapanan vahşiler gibi efendilerinin önünde diz çökerek vasıf kazanan yağdanlığın öz dili, zeybek polemiği üzerinden köle ruhunu gizleyip efendi pozuna yatsa da dili ve aksanı kendini ele vermektedir. Hayatı boyunca dizlerinin üzerinden kalkamamış bu rezilin, aksanında hangi asalet cümlesi durur. Ruhunu ve vicdanını ihanet lobilerinin müzayede salonunda açık alçaltma ile satan dizi yamalıklı bu yaratık, cami duvarına pislemeyi adet haline getirmiştir.

 

Öz dilini fütursuzca dışarıya çıkarıp ağzındaki salyalarla “Biz sadece zeybek oynarken diz çökeriz, vız gelir tırıs gidersiniz” demiş bu aciz insan. Bende derim ki; Bu millet gelirse ne az, ne de vız gelir. Malazgirt olur .. Kosova olur, Mohaç olur gelir… Acıda da, sevinçte de, kederde de bir olur birlik oluruz. Soma’da yanarız,  biz Soma için ağlarız, yaralarımızı birlikte sararız. Giderken de tırıs gitmeyiz; öz dili ihanet olanları sever gideriz…

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
a.y
a.y - 10 yıl Önce

bir de başbakanın bu işler normaldir sözüne bir şeyler söylesen büyük vekil

MİSAFİR
MİSAFİR - 10 yıl Önce

KENDİSİ TAYYİP ERDOĞAN KUYRUĞU OLDUĞUNDAN MI BU KONULARA HAKİM!!!çARPITILIYOR KONUŞMALAR HERZAMANKİ GİBİ

VAR.
VAR. - 10 yıl Önce

SAYIN SARAL SANA DİYECEK LAF BULAMIYORUM.SENİN KARİYERİNE YAKIŞMIYOR.

sefa
sefa - 10 yıl Önce

ne yaparsan yap 2015 seçimlerinde yoksun.

kim bilir
kim bilir - 10 yıl Önce

sayın vekilim helal sana . herkese haddini bildiriyorsun . zaten trpzondanda bakan yok . bu hızla gidersen yakın da bakan olacan . yusufla beraber iyi bir ekip olursun . sen yumruk yusuf tekme atar . helal sana

ahmet bey
ahmet bey - 10 yıl Önce

YALAKALIK BU İŞİN KADERİNDE VAR . ANCAK OFLUYA YAKIŞMAZ . OFLU OLARAK BU YALAKALIĞI KABUL EDEMEM .

ökkeş
ökkeş - 10 yıl Önce

bir insan anca bu kadar yalama olur insanda biraz haysiyet şeref olur siyasette bi yerlere gelebilmek için illada böylemi olmak gerek vay halimize

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24