2019-06-09 13:06:28

VAKİT, NAKİT ve AKİT...

Ali Karaca

09 Haziran 2019, 13:06

Akit gazetesi Haber müdürü Murat Alan; "Askerler ve Generaller, Erdoğan'ın arkasında Eşek gibi saf tutuyorlar"
    
    Ey gafil güruhun sözcüsü ve ihanetçi şer odaklarının sözde temsilcisi, gazeteci bozuntusu, haber müdürü Murat Alan? Şunu bil ki kahraman Türk ordusunun mensupları sadece Türkiye Cumhuriyet'inin Cumhurbaşkanına saygıdan selam verirler, onu takdir ederler, bu Türk milletinin asaletinin ve töresinin de bir gereğidir?

       Türk töresi Hakanına, Kağanına veya Sultanına kendisini yöneten Devletinin başkanına saygı duyar, duymuştur da çünkü Türkler kendisini yöneten iradenin, savaşta  önünde, barışta, karşısında veya arkasında saf tutarlar. Bu Türk ordu geleneğinde Mete Han beri uygulanan bir sistemdir. 

      Senin amacın fitne tohumları ekerek insanları birbirine düşürmek? Sözde gazeteci Murat Alan unutma ki "Rüzgar eken fırtına biçer"  Senin ne Türk töresinden nede İslam inancından haberin var, olduğunu da sanmıyorum? Sadece böyle patavatsızca intikam duygusuyla hareket ediyorsun yazıklar olsun sana ve senin gibilere!

     Türk ordusunu itibarsızlaştırmaya çalıştığınız, Ergenekon, Ayışığı ve Balyoz gibi Fetö terör örgütü menşeili kumpas davaları sayesinde 15 Temmuz darbe kalmışması yaşandı o gün 1. Ordu komutanı olan sayın Or General Ümit Dündar'ın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan karşı sergilediği tutum ve davranışı senin gözünden ve dizinden gelsin namkörlük budur işte, kimi kimden koruyorsun be adam?

   Türk ordusuna karşı kullandığın üslubu peygamber ocağı dediğimiz bir kuruma nasıl yakıştırabilirsiniz bu nasıl bir alçaklıktır? Bak şimdi benden duy şiirimde bu asil milletin mensuplarını Türk ordusunu nasıl anlatıyorum.

Can verdik, kan verdik biz bu toprağa
Renk verdik gökte ki şu Al bayrağa
Türk askeri düşerse bir gün kara toprağa
Bu kutlu yolu biliriz Haktan vazgeçmeyiz.
 
    İşte Türk askerinin ve silahlı kuvvetler mensuplarının nasıl Vatan için seve, seve hayatlarını feda ettiği durumun bu tezahürünü sen acaba görebilirmisin. İşbirlikçisi olduğun zihniyet kim? Tabiki burada ki amacın fitne çıkartarak bu Necip milletin arasına nifak sokmak ve onları ayrıştırmak?

     Senin kaleminin ayarı elbette yok, ahlak ve edep yoksunluğun bunları sana yazdırıyor; peki kime hizmet ediyorsun şunu bil ki bizler senden daha çok sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı savunuruz bunu 15 Temmuz darbe kalkışması sonrası Yenikapı Ruhu diye tabir ettiğimiz oluşumda gösterdik. Sen cihan hükümdarı Fatih Sultan Mehmed Han'ı tanırmısın bak onun ordusunu nasıl anlatıyorum?

Bu peygamber Türk ordusu çok imanlı kullardan
Sana nazar edip duruyor Hazreti Eyyüp Sultan
Ben bu şehri alırım yardım et bana Mevlam
Fetihtir bunun adı işareti Hac-ı Veli Bayramdan.

     Bu ordu peygamber Türk ordusudur ve fetih ruhuyla fütuhatlar yapan Vatan uğruna milletimizin bekası için isimsiz mezarlarda, anılmadan yatan kahramanlarımızın ordusudur. İndirgemeci bir tavırla Türk askerini ve Generallerinin aşağılamak senin haddin değildir, hakkında değildir. Fetöcü darbe kalkışması ihanetini gerçekleştiren o alçaklara karşı, olsun bu söylemlerin, git o hainleri yer, Türk askeri demokrasinin erdemini ve gereğini yerine her daim getirir. 

Şu kopan fırtına Türk Ordusudur Ya Rabbi
Senin uğrunda ölen ordu budur Ya Rabbi
Ta ki ezanlarla yükselsin müeyyed namın
Galib et çünkü bu son ordusudur İslam'ın.
Yahya Kemal Beyatlı

        Bu dizeler sana kapak olsun gazeteci Murat Alan seni adam yerine koyduğum için değil zihniyetini ve senin gibileri deşifre etmek için yazımı kaleme aldım.

Ali KARACA
03.06.2019
İSTANBUL

Yorumlar (1)

Neşat HACIİBRAHİMOĞLU 2 Yıl Önce

Sayın Ali KARACA'yı Vakit,Nakit,Akit yazısından dolayı kutluyor,düşüncelerine katılıyorum.Saygılarımla.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.