2012-10-20 01:05:02

Of’un ve Ofluların başkanı

Sadullah Dervişoğlu

20 Ekim 2012, 01:05

Of ve Oflulara hizmet etme yarışında yöresine hizmet sevdalısı bir başkan düşünün  inanın Of’a şimdiye dek çok başkanlar geldi geçti. Yürekten, samimi ve yapamayacağı bir şeyin sözünü vermeyen  bir insan düşünün halkı ile bütünleşmeye karar vermiş bir oraya bir buraya koşan bir başkan bir gün İstanbul’da bir gün Ankara’da Of ve Oflulara bir şeyler verme adına bakanlarımızdan milletvekillerimizden iş adamlarımızdan ilçemize katkı yapma adına her şeyi  isteyen bir insan.
 
Güzel Of’umun yürekli başkanı Sayın Murat Saral ile 28 şubat  tarihinde İstanbul’da ilk defa düzenlenen Of’un kurtuluş gecesinde karşılaştım. Bu karşılaşmamdan bir kaç gün önce sosyal paylaşım sitesi facebook’tan kendisine mesaj atarak Kıyıboyu Köyü yolunun bozuk olduğunu ve burada yaşayan hasta insanların ulaşım sorunu yaşadıklarını ve bu sorunun giderilmesini ve o insanların hayır dualarını almasını ilettim kendisine. Bu yolun belediyenin sınırları dışında kaldığı için kaymakamlığa müracaat etmemizi önerdi.
   
Ancak  şu anda sıkıntılarının olduğunu ve  kısa zaman sonra bu yolun asfalt yapacağının sözünü verdi. Biz de medya mensupları olarak haber sitelerimize ve gazetelerimize “Başkan söz verdi bu yolu yapacak” diye manşet attık. Çok bir zaman geçmedi Sayın Of Belediye Başkanımız Murat Saral öyle bir sürpriz yaptı ki asfalt yüklü kamyon ve iş makineleri ile bir sabah yolu asfaltlama çalışmasına başlamış. O dakikalarda bizleri arayıp “Sadullah kardeşim köyün yolunu asfaltlamaya başladık” diyerek müjdeli haberi verdi. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyorum sahsım ve  orada yaşayanlar adına her ne kadar uzakta olsak ta.
 
İlçemize yaptığı başarılı çalışmaları ile halkın güvenini kazanan  belediye başkanımız Murat Saral’ın ilçemiz için çok büyük projeleri olduğunu ve bunu her ortamda bulunduğu etrafındaki hemşerilerine anlattığını ancak gelir kaynaklarının az olduğu için yapmak istediklerini zamana yayarak yapmaya çalışıyor.
 
Evet, başkanımız Of’ta asfaltsız yol kalmayacak dedi ise yapacağına inanıyor ve başkanımıza  gerek ilçemize gerekse ilçemizde yaşayan hemşerilerimize hizmet etme aşkının bitmeyeceğini ümit eder öncelikle sağlıklı huzurlu bir yaşam Of ve Oflulara uzun yıllar hizmet etmesini temenni ediyorum.

Yorumlar (6)

YILMAZ ÇAN 12 Yıl Önce

YAZIK BİR KAÇ KMLİK ASFALT YOLU ÜSTÜN BAŞARI OLARAK KABUL EDİYORUZ.BİZİM BELDENİN (BALLICA BELDESİ)HATTA MAHALLENİN YOLARIDA ASFALT KAPLANDI.BAŞKANIMIZLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR.

fatih seyhan 12 Yıl Önce

belediye başkanı ne iş yapar görevi nedir bilmeyen varmı ? eskiden hükümet ile belediye aynı partiden olmadıkları zaman ağlar dururlardı efendim devletden yardım alamıyoruz vs şimdi son 10 yılda her türlü imkan ve olanaklar ellerinde olduğu halde yıllarca yapılmayan şehir içi asfaltın şimdi yapılması çok büyük başarı ise bizler bu kafayla avrupaya gidemeyiz o çukurlu yollar of ilçesinde bir çok yerde var halen daha bırakın bunları 2 yıl evvel afet olduğu zamandan beri of ilçe sınırları içerisinde mahalle olan ve yolu kapanan yerlerin tam anlamıyla acılmadığı yerler vardır ve daha nice olumsuzluklar nerede başarı reklamsız başarı varmıdır

kemal ak 12 Yıl Önce

bu işlerin yazığı mazığı olmaz albayraklar beldenden olmasaydı sen bırak asfaltı yol bile bulamazdın köyüne çıkacak kim hizmet ediyosa herlkesten allah razı olsun demek daha iyi bence ama bizim fındık obada yok kimse ne yapalım bekliyozzzz

AK GÜNLER 12 Yıl Önce

BAŞKANA YAPMASI GEREKEN İŞİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETMEK NE GARİP DEĞİL Mİ?EVİNE EKMEK GÖTÜRENE TEŞEKKÜR ETMEK GİBİ OFLULAR BAŞKANINI BAŞARIYA GÖRE DEĞİL SOYADINA GÖRE SEÇMEK MECBURİYETİNDE OLDUĞUNDAN BAŞARILI BAŞKANA GEREK YOK NASILSA SOYADI BAKİ YİNE SEÇİLİR.BU YÜZDEN ESED'LE OF BELEDİYE BAŞKANLIĞI ARASINDA HİÇ BİR FARK YOK ASLINDA ANLAYANA...BAŞBAKANDAN OFLULARADA BAŞKANINI BAŞARI OLUP OLMADIĞINA GÖRE SEÇME FIRSATI TANISIN.YETER BU KADAR...YILLARDIR DEVAM EDEN BU YANLIŞA HEMEN SON VERİLMELİDİR.

YILMAZ ÇAN 12 Yıl Önce

BİZ BAŞKANIMIZLA ZENGİNLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ SEN YALNIŞ ANLADIN GALİBA .OF GİBİ BİR İLÇEDE BİR KAÇ KAMYON ASFALT DÖKÜLMÜŞTE HABER DEĞERİ TAŞIYOR. ANLATMAK İSTEDİĞİM BU BAŞARIYSA GELSİNLER BALLICAYA BAŞARI GÖRSÜNLER.HEM OFTA HİÇMİ ZENGİN YOK.

ismail çapoğlu 11 Yıl Önce

Aynı duygulara bende canı gönülden katılıyorum.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.