Sarıalioğlu; Kazanan Of olmuştur

OF

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu adaylığının ardından yaptığı basın açıklaması ile Ak Parti’nin adayı olması ile kazanan Of olmuştur dedi.

Ak Parti Of Belediye Başkan Adayı Salim Salih Sarıalioğlu adaylığının ardından yaptığı basın açıklaması ile Ak Parti’nin adayı olması ile kazanan Of olmuştur dedi.

 

Değerli Hemşerilerim…..

 

30 Mart 2014 Tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde partimizin İl ve İlçelerde belirlenen Belediye Başkan Adaylarının ülkemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.

 

Zor bir süreçten geçtiğimiz aşikar. Hedefimizin 2023 olması ve 2071 Türkiye'sinin inşası için var gücüyle çalışmalarını sürdüren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Belirttiği gibi her seçim döneminde iç ve dış mihrakların, bütünlüğümüzü bozmak isteyen virüs yapılanmanın olduğu gibi bu tip yapılanmaların fetret gibi gelir geçer sözü unutulmamalıdır. Başbakanımız yaptığı seçimler ve uygulamalar ile bu oyunlara boyun eğmediğini göstermiştir.

 

Yaşadığımız bu seçim sürecinde bir çok engeller karşımıza çıktı, Bir çok gizli mesajlar verildi yılmadık halkın takdiri her şeyin üstündedir anlayışını benimsememizin verdiği irade ile kimseye söz söylemedik, sükunet ile “Allah (c.c) Sabredenin Yanındadır” dedik. Çalışmalarımız hizmetlerimiz bizlere referans olmuştur. Artık süreç başlamış ve OF için çalışmalarımızın daha fazla, itina ile sürdürme zamanı gelmiştir.

 

OF büyük bir ailedir, Bunun edası ile Ak Partinin bir neferi olarak bu ailenin daha huzurlu en güzel hizmeti alma konusunda çabalarımız devam etmekten öte istikrarın OF 'umuza kazanç sağlayacağı göz ardı edilmemelidir. Tüm müminler kardeştir, bu kardeşliğimizi birlikteliğimizi bozmak isteyenler çıkacaktır, Amaçları OF un istikrarını, büyümesini değil, Kabuğunda kalmış gelişememiş, Yerinde sayan OF u görme hayalleridir.

 

Hakkımızda bir çok manipülasyon, dedikodu yapıldı. Halkımızın desteğine ve teveccühüne inandık. Ak Parti OF Belediye Başkan Adayı olarak belirlendik. Kazanan OF olmuştur. Bu süreçte Hatalar yanlışlıklar olacaktır, Olmuştur da, hatanın üzerine gitmemek, bunlardan ders çıkarmak en önemli prensibimiz olmalıdır. Bundan sonra El Ele, Birlikte Partimizin Oylarını arttırırken bu seçimin OF un gelişmesi, Kabuğundan çıkması için bir imtihan olacağı, Aynı zamanda Hükümetimize Başbakanımıza verilecek en büyük destek olurken, Milli iradeye iç ve dış mihraklar, yapılanmalar tarafından müdahalede bulunanlara tokat gibi cevap olacaktır.

Değerli Hemşerilerim…

 

Bugüne kadar siyasi yaşamımızda verdiğimiz söz ü çiğnemedim,kimseye art niyet ile cevap vermedim,Aday adaylığım zamanında da bu kaideye uydum.Bana yapılmış tüm kötü sözlerden iftiralardan hakkımı helal ediyorum.Çünkü ben OF u düşünüyorum.Hizmet aşkım ilk hizmet yaptığım heyecan gibi durmakta.Bu uğurda başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Halkımıza ,Parti Teşkilatıma, Aday Adayı Arkadaşlarıma,Diğer Parti Adaylarına ,Dostlarıma ve çok değerli OF basın mensuplarına En derin Saygı Sevgi ve Muhabbetlerimi gönderirken verdiğiniz Önem ve Desteğe Layık Kalacağıma Söz veriyorum..

 

Allah (c.c) Yar ve Yardımcımız Olsun İnşallah…

Ak Parti OF Belediye Başkan Adayı

İnşaat Mühendisi

Salim Salih SARIALİOĞLU

 

Yorumlar (34)

Salih 10 Yıl Önce

Sen vekil ol da Oktay vekil başkan olsun da özleduk oni

tatar ramazan 10 Yıl Önce

murat saral bağımsız aday salim uykun kaçmasın bu gece ellah muratla beraber olsun

topal osman 10 Yıl Önce

adaylığınıza diyecek yoktur ama futbolu adam gibi oynayın sağda solda murat için fitne dedikodulara prim vermeyin adam gibi adam olduğunu çok iyi biliyorsunuz.hadi bakalım kalın sağlıcakla.tatar sende milletin uykusunu kaçırma

tatar ramazan 10 Yıl Önce

bunları secimde anlatacak adam cok ararsın bulursan atabi

Osman osmanoğlu 10 Yıl Önce

Muratın hakkına girdiniz musibetini ağır ödersiniz,iftiralar karalamalar yalanlarla aday oldunuz...

saraloğlu 10 Yıl Önce

Diğer akrabalar hep konuşurya.neden hep sarallar başkan diye..ınanın kendi akrabanız olsa anca MURAT SARAL kadar adalatli olur.onu seviyoruz,herkes seviyor..şimdi sevinin,ama bigün, keser döner sap döner.

LAZKOPAT 10 Yıl Önce

Oktay'ın yumruğu salimi başkan adayı yaptı.Sayin vekil SARAL çekin artık elinizi Of'dan.Trabzonun vekili okdan amenna git istanbulla uğraş.

mustafa kalyon 10 Yıl Önce

sayın arkadaşlar siz kişilerı ön plana cıkarıyonuz muray 3 yıl önce beledıye başkanlığı onun icın hayaldı gerçek oldu kimin sayesın de oktay saral sayesın de şimdı salim kardeş aday oldu onu desteklemek lazım biz akpliyiz yakişan odur murat kardeş akp nın neferıdır hep beraber akp yı uçuracağız inşanlah allah yar yardımcımız olsun

imar 10 Yıl Önce

imar yolsuzluk uclü cete işbaşında..........nah alırsın

tatar ramazan 10 Yıl Önce

murat için mafya demiş oktay saral başbakana hırssız demiş belediyeyi sattı demiş cahildir demiş çiçekçidir demiş zavallı salim sonunada görecez hakmı kazanak kufurmu kaznacak bunların karşılığını sandıkta göreceksiniz

CEVDET AYDIN 10 Yıl Önce

bakalim OFA SALİM BEY ne edecek,OFA ne kazandıracak zamanla belli olur HAYIRLI OLSUN.

sevgi 10 Yıl Önce

insanlara yukarıdan bakarak halk sevilmez onların içinden gelmen lazım onlar gibi olman lazım ama senin paran seni onlardan yapmaz onların asgari üçretle geçinen insanların maaşı senin bir parfümün ve onların ter kokuları üzerine sinmesin

emel 10 Yıl Önce

oktay saralın bügüne kadar ofa atmış olduğu en büyük yumruğu bunların mebali boynunuza

saliha 10 Yıl Önce

salim sarıalioğlu köy halkı ziyaretlerini evindeki ayakkapı kollesiyonunu dağıtçakmış

Tatar Ramazan 10 Yıl Önce

AKP Murat'a sarala yalvaracak seni adaymış gibi vatandaşa diyeilmfe oy alalım

Fikret ertürk 10 Yıl Önce

Muhterem insan sokakların ve köylerin sesini dinle,bu partiye zeval verme bu milleti dinle ver istifanı erdemlik kazan.etrafındakilere bakıldığında şikeli şaibeli insanlar ...bu iş para kazanmaz haci

tatar ramazan 10 Yıl Önce

ey millet duydunuzmu akpli of yönetimi murat saral beyin fotoğrafları ile oy isteyuecekmiş vatandaşlaran korkuyorlar vatandaşın karşısında salimle çıkmaya

ofli. 10 Yıl Önce

SAYIN SALİM SARIALİOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞIN HAYIRLI UĞURLU OLSUN AMA YANLARA DİKKAT YOKSA SENDE KAYIP EDERSİN SADECE KENDİN DEĞİL SENİ SEVEN HERKES ÜZÜLÜR.ESKİ BELEDİYE ENCÜMEN LİSTENİ YENİDAE YAP HİÇ BİRİNİ OFLULAR GÖRMEK İSTEMİYOR.

FATİH SEYHAN 10 Yıl Önce

Daha düne kadar her türlü alkış ve nakaratlarınızla sayın başbakanı el üstünde tutuyordunuz zira vekil oktay efendiyide ne zaman of halkı kendi hür iradesiyle hareket edecek bileniniz varmı ben istanbulda yaşamakla beraber şu an aday gösterilen zat hakkında yolsuzluk soruşturmasıyla ilgili görevinden alındığını biliyor iken ya siz ofda yaşayanlar nelerden haberiniz var ve şu anki adayı kim of halkı için aday yapdırdı artık herkes kendine gelsin of halkına kim yarar gösterecekse o parti bu parti ayrımcılığını bırakarak bizden birine oy verelim herkes vicdanına göre hareket etsin 5 yılımıza oy vereceğiz başbakana değil

sanai 10 Yıl Önce

meşrebinizemi maşrabanızamı sığıyor bu iş ey kravatlı adamlar ...herif olun herif

Ahmet KELEŞ 10 Yıl Önce

Hiçbirşey değişmez bu ofta sonuç belli kim gelirse gelsin saral olduktan sonra sarallarında başka soyadına destek vermiyeceğinden dolayı sarallarda doymadıktan sonra bu ofa hiçbirşey değişmez..

oflu vatandaş 10 Yıl Önce

bir oflu olarak oktay beyin recebin gözüne girmek için verdiği çaba utanç verici bi durum..amma gelin görün ki bundan gurur duyan çevresi ve yalakalarına bi ders vermek lazım ofta kesinlikle akp kaybetmeli.

cemaat 10 Yıl Önce

Oktay Saral ve ilçe teşkilatı terzi oğluna yazıklar olsun, bizler salim beyin duruşunu tavırlarını beğenmiyoruz of ilçesi için büyük kayıp.YAZIK ..

Çakir 10 Yıl Önce

Kazanan Of olmadı maalesef herkese gecmis olsun Oktay Saral son kazığı attı bizlere

demokrat 10 Yıl Önce

Adaylar icinde belediyeciliği en iyi bilen biri.

a.y 10 Yıl Önce

biz saraloğlunun belediye başkan olmasına karşı değiliz sadece demokratik bir yarış olsun ve sonunda kaybeden kazanani tebrik edip kazananda bütün güçünü ofun hizmetine sunsun bütün mesele budur

40. 10 Yıl Önce

ŞU AN Kİ TÜM BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI İÇİNDE EN UYGUNU İRFAN SARAL DIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

CEVDET AYDIN 10 Yıl Önce

OFUN belediye başkanliğina OFLULAR karar vermeli iti AMA BAZILARI DEYİL.

OKTAY 10 Yıl Önce

OFTA SECIMLERI SAADET KAZANIRSA ,OKTAY BEY ŞİKE SAHAYA YANSIMAMIŞTIR DIYEREKMI KENDINI SAVUNACAKTIR GORECEZ..

e.kara 10 Yıl Önce

murat saral iyi biridir ama bu kapasite işi,bunu kaldıracak güç yok onda,salim beyde iyi biridir yıllardır belediyecilik yapıyor,bu işi bilir.irfan beyde iyi biridir ve oda bu işi bilir.hayırlısı diyelim.yorumların çoğuna itibar etmeyin menfaatçiler çamur atmayı iyi bilir...

CEVDET AYDIN 10 Yıl Önce

MURAT BAŞKAN olmayınca of'ta akp MAĞLUP olacak,siz AKP'YE ZARAR VERECEKSİNİZ bunu 30 martta göreceksiniz.....hem MURAT BAŞKANİMİZİ hemde AKP'YI kayib ediyoruz saygılar.

HÜLYA CEVAHİR 10 Yıl Önce

OKTAY SARAL KENDİSİ OF BELEDİYE BAŞKANI OLURKEN KOLAY OLUYORDU AMA ŞİMDİ ZOR.. ARTIK HERKESE ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL. EV EV KAPI KAPI DOLAŞMAK ÇOK ZOR. SON BİR AYDA KENDİNİ ISPATLAMAKTA ZOR. EEE O ZAMAN NE KALDI ORTADA ÇOK CİDDİ ADAY YOK.. BAŞBAKANIN ADI VAR BU YETERMİ? BAKCAZ AMA İRFAN SARALIDA HERKES TANIYOR BUDA BİR FARK İŞTE DURUM ÇEKİŞMELİ. HERKESİN OFTA Bİ DÜŞÜNCESİ VAR SALİM SARAL YANLIŞ DİYORLAR MİLLETİN DEDİĞİ BU HABERİNİZ OLSUN

SEMİH 10 Yıl Önce

İRFAN ABEMİZE HAYIRLI OLSUN HERKES ONU DİYOR........

AKP 10 Yıl Önce

SALİN BUGÜNE KADAR SAĞ PARTİLERE OY VERMİŞMİDİR ? AKP DEN ADAY OLDU.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.