Of PTT Müdürü Musa Ergün hayatını kaybetti

OF

Ağaçtan düşerek ağır şekilde yaralanan ve bir haftadır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Of PTT Müdürü Musa Ergün, hayatını kaybetti.

28 Eylül'de ağaçtan düşerek ağır şekilde yaralanan ve KTÜ'de yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Of PTT Müdürü Musa Ergün, dün gece hayatını kaybetti.

Müdür Ergün'ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Araklı Merkeze bağlı Yolgeçen Mahallesi’nde toprağa verildi.

Of'tan çok sayıda vatandaş Müdür Ergün'ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Of PTT'deki mesai arkadaşları, belediye başkanları, daire amirleri ve çok saıda Oflu Araklı'daki cenaze törenine katılarak Müdür Ergün'ü son yolculuğuna uğurladı.

Of Havadis ailesi olarak Müdür Ergün'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

29 Eylül tarihindeki haberimiz;
Of PTT Müdürü Musa Ergün çıktığı incir ağacından düşerek ağır şekilde yaralandı.

İzinde olduğu öğrenilen Ergün, Araklı Merkeze bağlı Yolgeçen Mahallesi’ndeki evinin bahçesindeki incir ağacından düşerek ağır şekilde yaralandı.

 

KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım ünitesine kaldırılan Müdür Ergün’ün beton zemine düştüğü ve beyin kanaması geçirdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

 

Of Havadis ailesi olarak Müdür Ergün’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

 

Yorumlar (20)

Vehap KURT 13 Yıl Önce

Rabbim acil şifalar versin.

Abdullah AKSOY 13 Yıl Önce

Müdür Ergün bey’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyorum.

Dursun SULUKAN-OF KAY.EMEKLİ... 13 Yıl Önce

Değerli arkadaşım çok geçmiş olsun ALLAH sıhat ve sağlık verir inşallah sevgi ve saygılar sunar bir an önce sıhatınıza kavuşurşun ALLAHIN izni ile.

ÖMER FARUK SARAL 13 Yıl Önce

Geçmiş olsun ALLAHIM acil şifallar versin insallah.

ÜNAL ÇELİK 13 Yıl Önce

SEVGİLİ MÜDÜRÜME ACİL ŞIFALAR DİLİYORUM.

Abdurrahman Şahin 13 Yıl Önce

Of Ptt müdürümüze geçmiş olsun dileklerimle. Allahtan acil şifalar diliyorum

hamza 13 Yıl Önce

rabbimden acil şifalar diliyorum.

Rıfat ULUSOY 13 Yıl Önce

Allah acil şifalar versin sevdiklerine bağışlasın inşallah.

DURSUN YÜKSEL 13 Yıl Önce

ilk kez sizden duydum..kendisine acil şifalar diliyorum...

Zekeriya Alper 13 Yıl Önce

cok üzüntü verici takdiri ilahi incir den düşen eski ihl müd kenan levent vardı oda rahmetli oldu ender insanlardan biriydi sevgili müdürüm abi dediğim güzel insandı musa abi allah rahmet eylesin ölüm haberini buradan öğrendim il dışındayım adanadayım sevgili musa abim mekanın cennet olsun düzgün insan allah sabır versin ailesine geri kalanlarına ;

Yaşar Çakır 13 Yıl Önce

Yakından tanıdğım çok değerli bir insandı.Merhum müdürümüz Allah'dan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyorum.Yeri cennet olsun.

Abdullah işçi 13 Yıl Önce

Of umuzda uzun yıllar görev yapmış ve halkın sevgisini kazanmış değerli bi abimizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.Kendisine Allah tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim.Mekanı cennet olsun inş.

yaşar akbulut 13 Yıl Önce

çok üzüldüm!merhum musa abimize allahtan rahmet diliyorum,yakınlarına da sabır ve metanet diliyorum...

ZIRIHOĞLU CEYIZ 13 Yıl Önce

MUSA ABIME ALLAHTAN RAHMET KETERLI AILESINE BAŞSAĞLIĞI DILIYORUM

Sadullah SULUKAN iLÇE öZEL... 13 Yıl Önce

Çok Değerli Meslaktaşım Of PTT Müdürü Musa ERGÜN!ÜN vefar etmesi nedeniyle kendisine ALLAH rağmet etsin geri kala ailesine acil şifalar yemenli ederim.

ÖMER FARUK SARAL 13 Yıl Önce

İnna Lillahi ve inne ileyhi raciun ALLAH rahmet eylesin Mekani cennet olsun Tüm Sevenlerinin Ve ailesinin başı sağ olsun

Dursun SULUKAN-EMEKLİ KAY.YAZI... 13 Yıl Önce

Değerli mesai arkadaşımın ölüm haberini yeni aldım kendisine ALLAH tan rahmet geriye kalan ailesine başsağlığı dilerim.

Abdullah AKSOY 13 Yıl Önce

Esselamu aleyküm, merhuma Allah'tan rahmet , kederli aile efradına sabırlar ve salih uzun ömürler dilerim.Dernekpazarı Müftüsü Cenazeler Güzel Cenazeler Yüce Rabbimiz ferman buyuruyor ve dünya kuruldu kurulalı buna karşı direnen olamadı : ” Her canlı ölümü tadacaktır. Ancak kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı, aldatıcı metadan başka bir şey değildir.” (Âl-i İmrân(*) Sûresinin 185 . Ayeti) Dostlarım , kardeşlerim bu güzel sitemizden ara ara haberleri ve gelişmeleri takip ediyorum . Özellikle CENAZELER ; yakını olanlar elbette üzülüyorlar . Amma onlar şununla da sevinsinler ki en önemli sevaplardan birisi de insanları bir araya getirmek , kaynaşmak ,kucaklaşmak ,hal hatır sormak , gurbetten , taşradan tekrar belli aralıklarla , programda hiç olmadan , güzel köye gelmek vb. gibi güzelliklere sebep oluyorlar . Acılar paylaşılıp sevince dönüşüyorlar .

RIFAT ULUSOY 13 Yıl Önce

Değerli bir kardeşimizin vefat haberiyle üzüldük Allah kendisine rahmet kederli ailesinede sabırlar ihsan eylesin.Yeri cennet olsun inşallah.

Dursun Yüksel 13 Yıl Önce

Sayın Müdürümüz MUSA BEY E Allah gani gani rahmet eylesin....belki atlatır dedik ama takdiri ilahi böyleymiş.mekanı cennet olsun..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.