Ak Partiyi bekleyen tehlike

 

Çok kıymetli okurlarım uzun bir aradan sonra tekrar beraberiz. Hoş geldiniz. Bu yazıda kısaca siyasetçilerin yaşına vurgu yaparak geleceğe odaklanmanızı istiyorum. Bildiğiniz gibi Milenyum'un ilk partisi Adalet ve Kalkınma Partisi 1 asırlık Cumhuriyetin, çeyrek asrına imzasını atmak için çalışıyor. Ancak son yıllarda motor freni kontrolünde yol alıyoruz. Ülkemiz ve partimiz içten ve dıştan Hollywood’a meydan okuyan Pensilvanya senaryolarıyla akla ziyan ihanetlerle karşılaştı ve bitmiş de gözükmüyor.

Cumhuriyetin 100.yılına hazırlandığımız seçimlerde Sayın Erdoğan 68, Sayın Bahçeli 74, Sayın Kılıçdaroğlu 73,Sayın Akşener 66 yaşında olacak. Bir başka deyişle şayet değişmezse CHP’nin başında Atatürk’ün öldüğü yaştan 16 yaş daha yaşlı bir başkan olacak. Yüksek ihtimalle mevcut başkanların Cumhuriyetin 100. Yılında olmasa da 104. Yılında yapılacak seçimlerde siyaseten ruhlarına Fatiha okumuş olacağız. Bugün Ana Muhalefet Partisinin beğenirsiniz veya beğenmezsiniz Ekrem İMAMOĞLU gibi siyasi libidosu yüksek bir projesi var.

 Ak Partide ise böyle bir hazırlık kaderine terkedilmiş. Her ne kadar Albayrak ve Soylu isimleri önümüze gelse de eğer önlem alınmazsa Ak Parti’nin kaderi, Refah Partisi’nin kaderiyle aynı olacağa benziyor. Sözün özü, son 18 yılda Cumhuriyet tarihinin rekorlarına bir günde 11 milyon ağaç dikme rekoru eklense de, yeni bin yılın partisini ayakta tutacak çınar fidanlarını dikmekte ve büyütmekte gevşek davranıyorsak, yaprak dökümü yakındır. Benim adayım Selçuk BAYRAKTAR. Saygılarımla

 

YORUM EKLE

banner81

banner22

banner21

banner24