İrfan Saral'ın baba acısı

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral ile Ofspor Eski Kaptanı Yalçın Saral’ın babaları Mustafa Saral (83) hayatını kaybetti.

İrfan Saral'ın baba acısı

Of Çamlıtepe Mahallesi sakinlerinden Merhum Alaybey oğlu Mustafa Saral (83) hayatını kaybetti.

 

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı olan İrfan Saral, Ofspor Eski Kaptanlarından Yalçın Saral, Metin, Kenan ve Orhan Saral kardeşlerin babaları olan Mustafa Saral, rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süreden beri tedavi görüyordu.

 

Saral’ın cenazesi Of Merkez İrfanlı Mahallesi Fatih Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çamlıtepe Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

 

Fatih Camii İmam Hatibi Yahya Sula’nın kıldırdığı cenaze namazına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, İşadamları, Of Esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 8 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

hasan akyüz
hasan akyüz - 8 yıl Önce

BAŞTA DEĞERLİ KARDEŞİM İRFAN SARAL VE TÜM SARAL AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.MEKANI CENNET RUHU ŞADOLSUN...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24