Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Orhan Çevik

İşçileri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile 22 ilin Emniyet Müdürü değişirken çok sayıda ilin vali yardımcısı ve ilçe kaymakamları da yer değiştirdi.

Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Orhan Çevik

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararname ile aralarında Trabzon’un da olduğu 22 ilin emniyet müdürü değişti.

 

Kararname ile Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan Polis Başmüfettişi olarak Merkeze alınırken Trabzon Emniyet Müdürlüğüne Iğdır Emniyet Müdürü Orhan Çevik atandı.

 

Kararname ile Adana Emniyet Müdürü Oflu hemşerimiz Osman Ak’ın da yeri değişti. Osman Ak, Bursa Emniyet Müdürlüğüne atandı.

 

Kararname ile çok sayıda Vali Yardımcısı ve Kaymakamın da görev yeri değiştirildi. Trabzon’da da iki Vali Yardımcısı ile iki ilçe kaymakamı değişti.

 

Trabzon Vali Yardımcısı Şükrü Kara Balıkesir Vali Yardımcılığına atanırken, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ise Mardin Vali Yardımcılığına atandı.

 

Diyarbakır Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz de Trabzon Vali Yardımcılığına atandı.

 

Sürmene Kaymakamı Oktay Erdoğan Ortaca Kaymakamlığına atanırken Sürmene Kaymakamlığına Kalecik Kaymakamı Abdullah Abid Öztoprak atandı.

 

Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak Cumayeri Kaymakamlığına atanırken Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ise Maçka Kaymakamlığına atandı.

 

Orhan Çevik Kimdir?

1969 yılında Isparta'nın Yalvaç İlçesinde doğan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Çevik, 1987 yılında Polis Akademisi’nden mezun oldu. İlk görevine Ankara’da başlayan Müdür Çevik sırasıyla Elazığ, Ordu, Manisa, Ankara illerinde ve  Özel Güvenlik Denetleme ve Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda çeşitli rütbelerde görev yaptı. 26 Ekim 2016 tarihinden bu yana Iğdır Emniyet Müdürü olarak görev yapan Orhan Çevik, 20 Ağustos 2017 tarihli kararnameyle Trabzon Emniyet Müdürü olarak atandı. Orhan Çevik evli ve 2 çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

ATANANLARA GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24