Dernek Başkanlarından Vali Sonel’e ziyaret

İstanbul’da faaliyet gösteren Of’un hemşehri dernekleri başkanları Of’un Eski Kaymakamı Tunceli Valisi Tuncay Sonel’i Tunceli’de ziyaret ettiler.

Dernek Başkanlarından Vali Sonel’e ziyaret

2008-2012 yılları arasında Of Kaymakamlığı görevinde bulunan ardından Seydişehir, Bandırma ve Kadıköy Kaymakamlıklarının ardından kısa bir süre önce Tunceli Valiliği’ne atanan Tuncay Sonel’i ziyaret eden Of’un İstanbul’da faaliyet gösteren Dernek Başkanları hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

Ziyarete Of Cumapazarı Derneği Başkanı Yaşar Çakır, Of Kıyıboyu Derneği Başkanı Hasan Kolenoğlu, Of Uğurlu Derneği Başkanı Yaşar İlhan, Of Solaklı Vadisi Platformu Başkanı Yılmaz Çakır ile TV ve Radyo programcısı Ayhan Ayaz katıldı.

 

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden Vali Tuncay Sonel; “Ofluların bendeki yeri başkadır. Hangi kapıya gittiysem güler yüzle karşılandım. Çok güzel dostlar edindim. Anlatılır gibi değil. Ben Of’tan ayrılırken ağlayanları gördüm. O anları yaşamak için bu halkın gönlünü feht etmek lazım. Eğer ben  bu insanların gönlünü kazanabilseydim bundan büyük hizmet olmasa gerek” ifadelerini kullandı.

 

Tunceli’de şehir turu yaparak şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gezen Dernek Başkanları, Of’a ve Derneklerin etkinliklerine göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı Vali Sonel’e  Plaket takdim ettiler.

 

Haber: Sadullah Dervişoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24