Çaykur, yeni ürünleri ile Rize Günleri'nde

Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından İstanbul'da bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Rize Günleri'nde Çaykur yeni ürünleri ile yerini aldı. Ziyaretçiler, Çaykur'un ürünlerine ilgi gösterdi.

Çaykur, yeni ürünleri ile Rize Günleri'nde

RİDEF tarafından Rize Valiliği himayesinde İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 12'nci Rize Günleri'nde Çaykur, kurduğu stantla yerini aldı. Çaykur Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Alim de stantta misafirleri ağırladı, yeni çay çeşitleri hakkında bilgiler verdi. Çaykur standına ilgi gösteren ziyaretçiler, yeni ürünlerle tanıştı.

Rize Günleri'nde uzaya çay gönderme etkinliği de gerçekleştirildi. Sepete yerleştirilen Çaykur çayı, GPS cihazı takılı 2 metre çapındaki helyum dolu balonla uçuruldu. Gökyüzüne doğru çıktıktan sonra stratosfer tabakasında patlaması beklenen balona bağlı sepet çaylarla birlikte paraşütle tekrar yeryüzüne inecek. Çay sepetinin nereye düşeceği ise cihazla takip edilecek.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali kara
ali kara - 2 yıl Önce

bu nasıl haberdir etkinlik başlama ve bitiş tarihini neden yazmıyorsunuz fatih de olmamıza rağmen haberimiz yok

mehmet
mehmet - 2 yıl Önce

Sayın genel müdürüm güzel reklam ediyor gelmiş geçmiş genel müdürlerin en çok reklam edeni bu benim görüşüm birde vatandaşa sorsak daha iyi netleşir. Reis sayesinde konuşan Türkiye var.Bizde görüşümüzü yazıyoruz.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24