Çaykur, tam kapasite yaş çay alımını sürdürüyor

ÇAYKUR, Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına yeniden tam kapasite olarak başladı.

Çaykur, tam kapasite yaş çay alımını sürdürüyor

Çaykur, 2'inci sürgün yaş çay alımlarına 2 günlük aranın ardından yeniden başladı. Kurban Bayramı dolayısıyla arife ve 1'inci gün için ara verdiği yaş çay alımlarına 21 Temmuz itibariyle yeniden başlayan Çaykur, tam kapasite alımlarını sürdürüyor.

1'inci sürgünde tarihinin en fazla yaş çay alımını gerçekleştiren Çaykur, ikinci sürgüne de hazırlıklı girdi. Tam kapasite çalışan fabrikalarda üretim aksamadan sürüyor.

SELDEN ETKİLENEN 2 FABRİKA DEVREDE

Rize'de metrekareye yağan 220 kilogram yağışın ardından meydana gelen sel ve heyelanlardan Çaykur'a ait Büyükköy ve Ambarlık Çay Fabrikaları da etkilenmişti. Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ve ekibinin sıkı koordinesi ile sürdürülen çalışmalarla fabrikalar yeniden üretime alındı.

GENEL MÜDÜR SAHADA

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, 1'inci sürgünde olduğu gibi beraberinde genel müdür yardımcıları ve daire başkanları ile birlikte fabrika ve alım yerlerini denetlemeyi sürdürüyor.

Alım ve üretimin aksamadan tam kapasite sürdürülmesi için çalışma yürüten Genel Müdür ve ekibi erken saatlerden itibaren Rize, Trabzon ve Artvin’de denetimlerini sürdürüyor.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, üretici, çalışan ve sanayicilerin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali kara
ali kara - 3 yıl Önce

bu tiyatro bir gün elinizde patlayacak utanmadan sıkılmadan şov yapıyorsunuz üreticinin sorunlarıyla ilgilenen yok yazıklar olsun hepinize of solaklı boğazına 50 senedir bir fabrika yapmadınız üreticileri özel sektörün insafsız insafına terk ettiniz yüreğiniz varsa üreticilerin çay bahçelerine gidin gerçeklerle yüzleşin.

ali kara
ali kara - 3 yıl Önce

yalancısınız 15 kg kontejan uyguluyorsun üreticiyi özel sektörün insafına bırakıyorsun 2,70 den insanların emeğini sömürüyor.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24