Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne Oflu Başhekim

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük hastanesi Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin Genel Hastane Başhekimliği görevine Of Devlet Hastanesi eski başhekimi Oflu hemşerimiz İdris Kurtuluş atandı.

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne Oflu Başhekim

Pandemi sürecinde hizmete açılan ve Türkiye’nin en büyük hastanesi olan İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimliği görevine Oflu hemşerimiz İdris Kurtuluş atandı.

İçinde; Çocuk Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, Ortopedi ve Noroloji Hastanesi, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanei ve Genel Hastane olmak üzere 8 hastane barındıran Çam ve Sakura Hastanesi, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’nın da en büyük hastanesi unvanını elinde bulunduruyor.

2009-2012 yılları arasında Of Devlet Hatanesi’nin de başhekimliği görevinin yürüten Op. Dr. İdris Kurtuluş, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en büyük hastanelerinden birindeyiz. Burası kompleks bir hastane kampüsü. Nitelikli hekim arkadaşlarımız, hemşirelerimiz, sağlık ordumuz ve çalışanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” açıklamasında bulundu.

Başhekim İdris Kurtuluş Kimdir?

1971 Yılında Bursa doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Bursa İmam Hatip Lisesinde da tamamladı. 1997 Yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olarak İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlığını tamamladı. Hakkari Şemdinli Devlet Hastanesinde Genel Cerrahi Uzman Doktoru olarak mecburi Hizmetini tamamladıktan sonra 2009-2012 yılları arasında Trabzon Of Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yaptı. 2012-2017 yılları arasında Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Fatih Genel Sekreterliğinde Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yaptı. 2017-2021 yılları arasında Başakşehir Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yaptı. 2021 yılı Sağlık Bilimleri Üniversitesi (S.B.Ü) Genel Cerrahi Ana Bilim Dalında Doktor Öğretim Görevlisi olarak atandı. Mart 2021 itibariyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Genel Hastane Başhekimi olarak atanmıştır. Yurt içi bir çok kongre ve sempozyumlarda sözel bildirileri mevcut olup, Ulusal ve Uluslar arası hakemli dergilerde Genel Cerrahi alanında makaleleri yayınlanmıştır. Başhekim Kurtuluş, evli ve 1 çocuk babası olup İngilizce, Arapça ve Rusça bilmektedir.

Haber: Aytekin Akay / İstanbul

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2021, 03:04

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 3 yıl Önce

BAŞLIKTA OFLU DİYORSUN HABERDE BURSA DOĞUMLU YAZIYOR NASIL BİR HABERCİLİK BU

Akif
Akif - 2 yıl Önce

Hastam sabah beste inme gecirdi hala odada bekliyoruz

Akif
Akif - 2 yıl Önce

Hastam sabah beste inme geçirdi hala odada bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24