Trabzonspor’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çifte kupalı ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig ve Süper Kupa Şampiyonu Trabzonspor’u Beştepe’de kabul etti.

Trabzonspor’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çifte kupalı ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve futbolculardan oluşan bir heyeti Ankara Beştepe'de kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen ziyarette Başkan Ahmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcıları Müminhan Bilgin ve Zeyyat Kafkas’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Serdar Ekrem Şirin, Zafer Göktaş, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu, Şemsetdin Hancı, Sami Karaman ve Lokman Sadıklar ile futbolcular Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür, Dorukhan Toköz, Kağan Moradaoğlu, Marek Hamsik ve Vitor Hugo yer aldı.

Buluşmaya ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun da aralarında olduğu davetliler katıldı.

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkan Ahmet Ağaoğlu nezdinde Trabzonspor’un 2021-2022 sezonu Spor Toto Süper Lig ve 2022 Turkcell Süper Kupa şampiyonluklarını tebrik ederek, önümüzdeki sezon için başarılar diledi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ziyaretin anısına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şampiyonluk forması ile birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 04:45

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24