Trabzonspor’da Hekimoğlu başkan adayı

Kongre sürecinin başlamasının ardından Trabzonspor’da başkan adaylığını açıklayan ilk isim İşadamı Celil Hekimoğlu oldu.

Trabzonspor’da Hekimoğlu başkan adayı

Trabzonspor’da kongre sürecine resmen girildi. Bordo-Mavililerde kongre takviminin açıklanmasının ardından ilk adaylık açıklamasını Trabzonlu iş adamı Celil Hekimoğlu yaptı.

 

Kongre sürecinden önce çalışmalarına başlayan Hekimoğlu ekibi ile birlikte Zorlu Grand  Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek resmen adaylığını açıkladı.

 

Büyük ilginin oluştuğu toplantıda Hekimoğlu’nun yönetiminde ki isimler; “Davut Yurttaş, Hüseyin Örs, Bekir Bülbüloğlu, Sebahattin Çakıroğlu, Ali Kemal Denizci ve Alper Bektaş da yer aldı.

 

GİDİŞAT İYİ GÖRÜNMÜYOR

3 bölüm halinde yapılan proje tanıtım toplantısında ilk olarak başkan adayı Celil Hekimoğlu konuştu. Hekimoğlu; “Trabzonspor’un gidişatını iyi görmüyorum. Trabzonspor taraftarlarının artık yüzü gülmemeye başladı. Biz Trabzonspor taraftarlarımızın ve camiamızın başının dik gezmesi için proje yapmaya başladık. Bundan sonra bütün Türkiye’yi Anadolu şehirlerini karış karış dolaşmaya başladık. Bütün delegelerimizle konuştuk. Türkiye’nin tamamına, Avrupa’da, Fransa’da birçok taraftarımızla buluştum. Trabzonspor’da ki durumu öğrenmek için, taraftarın beklentisini öğrenmek için çaba gösterdim.

 

TRABZONSPOR’UN İÇİNDE SİYASET OLMAYACAK

Gördüm ki bana ve arkadaşlarıma çok ciddi güven ve ilgi var. Gerçekten taraftarlarımız bize büyük bir güveni layık gördüler. Benim bugün ki başkan adaylığım ve arkadaşlarımızla çıktığımız yolculuk, bir hayal değil realite İnşallah bizlere ve Trabzonspor’umuza hayırlı olur. Trabzonspor’a siyaset bulaştırmayacağız” dedi.

 

Haber –Foto: Arif Azak

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
İBRAHİM TURAN
İBRAHİM TURAN - 8 yıl Önce

yahu bizde biraz parası az olan her adam iş adamı oluyor. Geçin bu isimleri. Yokmu başka

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24