Trabzonspor’da Gervinho ve Peres sözleşme imzaladı

Trabzonspor 2021-2022 sezonu öncesinde takıma kattığı yeni transferler Bruno Peres ve Gervinho ile sözleşme imzaladı.

Trabzonspor’da Gervinho ve Peres sözleşme imzaladı

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi Gervinho ve Bruno Peres için imza töreni düzenlendi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu bu yıl transfer sezonuna erken başladıklarını belirterek, "Eminim ki bu taraftarlarımızı da çok heyecanlandırıyordur. Gervinho ve Peres izleme komitesinin, teknik heyetin ve hocamızın talepleri doğrultusunda yaklaşık 1,5 ay süren görüşme neticesinde bugün imza atabilecek duruma geldik. Transferlerimiz devam edecektir” dedi.

“Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın önerdiği oyuncularla birlikte kampımıza başlamak istiyoruz” diyen Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Çalışmalarımız devam ediyor. Diğer oyuncularla alakalı gelişmeler oldukça biz zaten bunu kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bugün Gervinho ve Peres ile birlikteyiz. Her ikisinin de takımımıza çok büyük katkılar vereceğine olan inancım tam. Biraz uzun bir süreç yaşandı. Bu tür oyuncuları transfer etmek kolay olmuyor. Özellikle Trabzonspor gibi bütçesi çok dar olan bir kulübün çok dikkatli hareket etmesi lazım. Biz onları terlettik, onlar bizi terletti ama netice itibariyle bugün imza töreni için hep birlikte buradayız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

"Parma kolaylık sağladı"

Gervinho’nun transferinde Parma’nın kolaylık sağladığını da kaydeden Ağaoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"Özellikle Gervinho’nun transferinde, bize her türlü kolaylığı sağladığı ve kendi oyuncusunun da lisansını serbest bıraktığından dolayı Parma kulübüne çok teşekkür ediyoruz. Parma Kulübü ile ilişkilerimiz yönetime geldiğimizden beri devam ediyor. Kulübümüzün oyuncusu Kucka’yı da bundan iki sene önce Parma’ya satmıştık. Oyuncumuz hala orada. Oyuncumuz diyorum, çünkü bir kere Bordo-Mavi formayı sırtına geçiren oyuncu gönlümüzde ilelebet oyuncumuz olarak kabul görüyor."

"İki oyuncuyu savaş bekliyor"

Gervinho ve Peres’in tatilden hazır dönmelerini isteyen Başkan Ağaoğlu, kendilerini çok büyük bir mücadelenin beklediğini vurgulayarak, şöyle devam etti: “İki oyuncumuzun takıma katılmasından dolayı duymuş olduğum mutluluğu ifade ederken, camiamıza hayırlı uğurlu olmalarını diliyorum. İmza töreninden sonra ülkelerine gidecekler, tatillerini yapacaklar. Ama dönüp geldikleri zaman onları çok büyük bir savaş, çok büyük bir mücadele bekliyor. Türkiye Süper Lig’i diğer liglere benzemiyor. Mücadele katsayısının son derece yüksek olduğu bir lig. Dolayısıyla kendilerinden savaşa hazır bir halde gelmelerini istiyorum. Tekrar hayırlı olsun."

Gervinho: "Saha içinde işimi yaparak konuşmayı tercih ederim."

Gervinho ise Trabzonspor’da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Çok fazla konuşmayı seven biri değilim. Saha içinde işimi yaparak konuşmayı tercih eden biriyim. Bu proje inandığım proje. Bu ailenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Herkese teşekkür etmek istiyorum. Parma Kulübü'ne de transferimde gösterdikleri kolaylık için teşekkür ediyorum. Ben, eşim, ailem burada olmaktan dolayı mutluyuz. Başarılı olacağına inandığımız proje. Takıma yardımcı olmak için buradayım. Takımımın da bana yardımcı olacağını biliyorum."

Bruno Peres: "Sorumluluklarımın farkındayım."

Bruno Peres, öncelikle Başkan Ağaoğlu'na kendilerine gösterdiği güven ve bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti: "Trabzonspor ailesinin parçası olmak gurur verici bir durum. Sorumluluklarımın, bunun getirdiklerinin farkındayım. Saha içinde ve dışında her zaman bu takımın savaşçısı olacağımın sözünü verebilirim. Saha içinde savaşçı ve saha dışında her zaman elinden geleni yapacak kişilerden bir tanesiyim. Bu yıl uzun ve kolay bir yıl olmayacak. Savaşarak birlikte mücadele edeceğiz. Bu ailenin geçmişini de düşündüğümüz zaman çok büyük başarılara sezon boyunca ulaşacağımıza eminim.”

Konuşmanın ardından futbolcular Gervinho ve Bruno Peres Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun isteği üzerine 5’er bin forma alma sözü verdi.

Trabzonspor Gervinho'nun 27, Bruno Peres'in 33 numaralı formayı giyeceğini duyurdu.

BRUNO PERES İLE 3 , GERVINHO İLE 2 YILLIK SÖZLEŞME

Trabzonspor, Bruno Peresi ile 3, Gervinho ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Bordo Mavililer, oyuncuların transfer detaylarını da Kamuyu Aydınlatma Platrformu'na (KAP) bildirdi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

BRUNO PERES'İN SÖZLEŞMESİ
Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Bruno da Silva Peres ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2021-2022 futbol sezonu için 1.200.000.-Eur garanti ücret,
2022-2023 futbol sezonu için 1.200.000.-Euro garanti ücret,
2023-2024 futbol sezonu için 1.200.000.-Euro garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 500.000.-Euro imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin % 10'u ödenecektir.

GERVINHO'NUN SÖZLEŞMESİ

Şirketimiz ile serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Gervais Yao Kouassi ile 2 (İki) yıllık anlaşma sağlamıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2021-2022 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret,
2022-2023 futbol sezonu için 1.500.000.-Eur garanti ücret ödenecektir.
Ayrıca, futbolcuya her bir sezon için 650.000.-Eur imza ücreti ödenecektir.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcu ile olan sözleşmenin devam etmesi şartına bağlı olarak, futbolcuya ödenecek yıllık garanti ücretin %10'u ödenecektir.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2021, 19:30

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24