Trabzonspor Hakem Şansalan’a rağmen çeyrek finalde

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Denizlispor’a konuk olan Trabzonspor, hakem Ali Şansalan’ın kötü bir yönetim gösterdiği maçta rakibini penaltılarda 4-2 yendi ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Trabzonspor Hakem Şansalan’a rağmen çeyrek finalde

Trabzonspor normal süresi ve uzatmaları 2-0 biten maçta Denizlispor'u penaltılarda 4-2 yendi ve Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

 

Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele, Denizlispor'un 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı ve ilk maçı Trabzonspor, 2-0 kazandığı için uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca müsabaka penaltılara gitti.

 

Penaltılarda rakibine 4-2'lik üstünlük sağlayan Trabzonspor, adını çeyrek finale yazdıran ekip oldu.

 

Denizlispor'un gollerini 14. dakikada Estupinan ve 23. dakikada Recep Niyaz kaydetti.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme, uzatmaların ilk devresinde 94. dakikada gördüğü iki sarı kartla oyundan ihraç edildi. Denizlispor'da ise Muhammet Özkal, önce 49. sonra 120. dakikalarda gördüğü sarı kartla oyun dışı kaldı.

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimleri 24 Ocak Cuma günü saat 15.00'da gerçekleştirilecek.

 

Yukatel Denizlispor: 2 - Trabzonspor: 0

- İlk maçı 2-0 kazanan Trabzonspor, penaltı atışlarına gidilen karşılaşmada rakibine 4-2 üstünlük sağlayarak kupada çeyrek finale adını yazdırdı

 

Stat: 

Denizli Atatürk

Hakemler: 

Ali Şansalan, Kemal Yılmaz, Kerem Ersoy

Yukatel Denizlispor: 

Tolgahan Acar (Dk. 66 Hüseyin Altıntaş), Muhammet Özkal, Mbamba, Sacko (Dk. 91 Alihan Kalkan), Sedat Şahintürk, Estupinan, Recep Niyaz, Onazi (Dk. 56 Lopes), Zeki Yavru (Dk. 56 Murawski), Olcay Şahan, Sackey

Trabzonspor: 

Erce Kardeşler, Serkan Asan (Dk. 77 Pereira), Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Mikel (Dk. 89 Doğan Erdoğan), Abdulkadir Parmak (45+1 Sosa), Ndiaye, Yusuf Sarı (Dk. 105+1 Kamil Çörekçi), Nwakaeme, Sörloth

Goller: 

Dk. 14 Estupinan, Dk. 23 Recep Niyaz (Yukatel Denizlispor)

Kırmızı kartlar: 

Dk. 94 Nwakaeme (Trabzonspor), Dk. 120 Muhammet Özkal (Yukatel Denizlispor)

Sarı kartlar: 

Dk. 20 Abdulkadir Parmak, Dk. 59 Yusuf Sarı, Dk. 90+6 Doğan Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 21 Zeki Yavru, Dk. 49 Muhammet Özkal, Dk. 105 Olcay Şahan (Yukatel Denizlispor)

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24