Trabzonspor Hakem Halis Özkahya’ya takıldı

Süper Lig'de 25. Hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’un uzatma dakikalarında Nwakaeme ile bulduğu golü öncesinde faul var gerekçesiyle iptal eden Hakem Özkahya, Trabzonspor’un galibiyetini engelledi.

Trabzonspor Hakem Halis Özkahya’ya takıldı

Süper Lig'de 25. hafta maçında Gaziantep FK ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1 berabere bitti.

Trabzonspor'un golünü 22. dakikada Caleb Ekuban kaydetti. Gaziantep FK'nın golü 53. dakikada Olarenwaju Kayode'dan geldi.

TRABZONSPOR'UN GOLÜ SAYILMADI
Trabzonspor'un 90+2. dakikada Anthony Nwakaeme attığı gol, pozisyon öncesinde Abdülkadir Ömür'ün Souleymane Diarra'ya faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. Pozisyonu kenara gidip izleyen Halis Özkahya, faul gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

Şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşayan Trabzonspor 49 puana ulaştı ve Başakşehir'in 3 puan gerisine düştü. Gaziantep FK ise haftayı 32 puanla kapattı.

Süper Lig'de gelecek hafta Gaziantep FK, Alanyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor, Başakşehir'i ağırlayacak.

GAZİANTEP FK 1-1 TRABZONSPOR

STAT:

Gaziantep Kalyon
HAKEMLER:

Halis Özkahya, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç
GAZİANTEP FK:

Günay Güvenç - Oğuz Ceylan, Djilobodji, Kana Bıyık, Tosca, Morais, Güray Vural (Dk. 89 Chibsah), Sousa, Maxim (Dk. 85 Diarra), Kenan Özer (Dk. 73 Twumasi), Kayode.
TRABZONSPOR:

Uğurcan Çakır - Kamil Ahmet Çörekçi, Da Costa, Campi, Novak, Obi Mikel (Dk. 83 Bilal Başakcıkoğlu), Sosa, Ndiaye (Dk. 60 Guilherme), Ekuban (Dk. 71 Abdulkadir Ömür), Nwakaeme, Sörloth
GOLLER:

Dk. 22 Ekuban (Trabzonspor) - Dk. 53 Kayode (Gaziantep FK)
SARI KARTLAR:

Güray Vural, Diarra (Gaziantep FK) - Sosa, Mikel, Da Costa, Guilherme, Abdulkadir Ömür (Trabzonspor)

Maçtan Dakikalar;

Süper Lig'in 25. haftasındaki Gaziantep FK-Trabzonspor karşılaşması 1-1 beraberlikle tamamlandı.

3. dakikada Maxim'in ara pasına hareketlenen ve kaleciyle karşı karşıya kalan Kenan Özer'in şutunda, Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

6. dakikada Trabzonspor, Nwakaeme ile gole yaklaştı. Sörloth ile verkaç yapan ve bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Nwakaeme'nin vuruşunda, Günay Güvenç'ten seken top kornere çıktı.

22. dakikada Trabzonspor öne geçti. Sağ kanattan çalımlarla çizgiye inen Kamil Ahmet Çörekçi'nin ortasında, kale önünde iyi yükselen Ekuban, şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi: 0-1.

Karşılaşmanın ilk yarısı bordo-mavili ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarı hakemin işaretiyle balşadı.

53. dakikada ev sahibi takım eşitliği sağladı. Paslaşarak kullanılan korner atışı sonrası Oğuz Ceylan'ın sağdan ortasında, Kayode altıpas içinde kafayı vurarak topu ağlara gönderdi: 1-1.

72. dakikada ceza yayında topla buluşan Maxim'in vuruşunda, top az farkla dışarıya çıktı.

87. dakikada ev sahibi takım kontratakla gol bulmaya çalıştı. Kayode'nin hızlı pasına Diarra yetişemedi ve kaleci Uğurcan Çakır topu kontrol etmeyi başardı.

90+2. dakikada Trabzonspor'da Nwakaeme topu filelere gönderdi. Ancak VAR uyarısının ardından hakem Halis Özkahya pozisyonu inceledi ve öncesinde faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 01:48

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24