Trabzonspor Alanyaspor’a 3-0’dan maç verdi

Süper Lig’de 6.hafta maçında sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk eden Trabzonspor, 3-0 öne geçtiği maçta rakibine 4-3 mağlup oldu.

Trabzonspor Alanyaspor’a 3-0’dan maç verdi

Süper Lig’de 6.hafta maçında Trabzonspor 3-0 öne geçtiği maçta Alanyaspor’a 4-3 mağlup oldu.

 

Maça hızlı başlayan Trabzonspor, 10. dakikada Juraj Kucka'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golün 11 dakika sonrasında Burak Yılmaz durumu 2-0'a getirdi. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde Burak Yılmaz penaltıdan attığı golle farkı 3'e çıkardı. İlk yarının son anlarında Vagner Love topu ağlara gönderdi ve iki takım 3-1'lik skorla soyunma odasına gitti.

 

İkinci yarıda ataklarına devam eden Alanyaspor, 55. dakikada Junior Fernandes ile farkı 1'e indirdi. 68. dakikada ise Vagner Love kendisinin 2 takımının 3. golünü attı ve maçta eşitliği getirdi. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise Vagner Love bir kez daha sahneye çıktı ve penaltıdan attığı golle takımını 4-3 öne geçirdi. 

 

Alanyaspor aldığı bu 3 puanla birlikte 11. sıraya yükseldi ve haftayı 7 puanla kapattı. Trabzonspor ise 8 puanda ve 9. sırada kaldı. 

 

STAT:

Medical Park
HAKEMLER:

Alper Ulusoy, Mustafa Emre Eyisoy, Volkan Narinç
TRABZONSPOR:

Esteban, Pereira, Okay Yokuşlu, Durica, Mas, Kucka, Sosa, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Burak Yılmaz
AYTEMİZ ALANYASPOR:

Remy, Gassama (Dk. 39 Efecan Karaca), Birol Parlak (Dk. 39 Mbilla), Tzavellas, Welinton Silva, Maniatis, Taha Yalçıner, Junior Fernandes, Emre Akbaba, Nsakala, Vagner Love
GOLLER:

Dk. 10 Kucka, Dk. 21 ve Dk. 32 (penaltıdan) Burak Yılmaz (Trabzonspor), Dk. 45+1 Vagner Love (Aytemiz Alanyaspor)
SARI KARTLAR:

Burak Yılmaz (ilk yarı bittikten sonra) (Trabzonspor), Taha Yalçıner (ilk yarı bittikten sonra) (Aytemiz Alanyaspor)

 

İLK YARIDAN DETAYLAR

14. dakikada Nsakala'nın pasında, ceza yayı üzerinde uygun durumdaki Taha Yalçıner'in yerden vuruşunda, top yandan auta gitti.
17. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ceza alanı dışından sert vuruşunda yerden seken top direğin yanından auta çıktı.
21. dakikada Trabzonspor, farkı 2'ye çıkardı. Sosa'nın pasında topla ceza alanına hareketlenen Burak Yılmaz, savunmada Welinton Silva'dan sıyrılarak meşin yuvarlağı yerden düzgün bir vuruşla kaleci Remy'in solundan filelere gönderdi: 2-0
31. dakikada sağdan ceza alanına giren Burak Yılmaz, Welinton Silva ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca karşılaşmanın, hakemi Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. 32. dakikada Burak Yılmaz, kullandığı penaltı atışında, meşin yuvarlağı kaleci Remy'in sağından filelere göndererek farkı 3'e çıkardı: 3-0
39. dakikada Emre Akbaba'nın kullandığı serbest atışta, kaleci Esteban, sol köşesine gelen topu yatarak kornere çeldi.
44. dakikada Durica'nın orta alandan pasında Olcay Şahan'ın bıraktığı top ile Yusuf, ceza alanı içinde kaleci Remy ile karşı karşıya kaldı. Bordo-mavili futbolcu, ancak kötü bir vuruşla meşin yuvarlağı yandan auta gönderdi.
45+1. dakikada Aytemiz Alanyaspor'un golü geldi. Vagner Love orta alandan aldığı top ile savunmada sadece Durica'yı geçerek kaleci Esteban ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda meşin yuvarlak filelere gitti: 3-1
Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

İKİNCİ YARIDAN DETAYLAR

49. dakikada Olcay´ın pasında topla buluşan Sosa´nın ceza sahası sol çaprazından kaleye gönderdiği top üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü, sonrasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
55. dakikada Maniatis sağ çaprazdan ortasına arka direkte iyi yükselen Fernandes kafayla topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 3-2.
64. dakikada soldan kazanılan köşe vuruşunda Sosa´nın ceza sahasına ortasına arka direkte Okay iyi yükseldi, kafayla kaleye gönderdiği top yandan auta çıktı.
68. dakikada ceza sahası içerisinde Fernandes Durica ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kaldı, hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Vagner Love topu ağlara gönderdi: 3-3.
74. dakikada sağdan kazanılan köşe vuruşunda Sosa ceza sahasına ortaladı, Kucka´nın kafayla vuruşu yandan dışarıya gitti.
81. dakikada orta alanda rakibinden kaptığı topla birlikte ceza sahası içerisine giren Vagner Love, Pereira´nın müdahalesi sonrası yerde kaldı, hakem Alper Ulusoy penaltı notasını gösterdi.
82. dakikada Vagner Love penaltı vuruşunda Uğurcan´ın solundan topu ağlara gönderdi: 3-4.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24