Taha Tunç’tan 3 yıllık imza

Gençlik hareketini sürdüren Trabzonspor, Pendikspor’un genç yıldızı Taha Tunç ile 3 yıllı sözleşme imzaladı.

Taha Tunç’tan 3 yıllık imza

Trabzonspor, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Sakarya’nın katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende Taha Tunç’la üç yıllık sözleşme imzaladı.

 

Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, törende yaptığı konuşmada genç oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini belirterek, “Bugün yine bir genç oyuncuyu, Türkiye’nin genç yeteneklerinden biri olan Taha Tunç’u kadromuza kattık. Taha, diğer futbolcularımız gibi yetenekleriyle takımımıza katkı sunmasını beklediğimiz sporculardan biri. İnşallah uzun yıllar Bordo-Mavi formamıza ve Türk futboluna başarıyla hizmet edecektir. Şimdiden genç kardeşimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Trabzonspor’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Taha Tunç da, “Hayatımın en mutlu anlarından birini yaşıyorum. Trabzonspor’a transfer olduğum için hem çok mutlu hem de çok gururluyum. İnşallah bana inanan ve güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Başta babam olmak üzere bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24