Oflu Öğretmen Küçükibrahimoğlu’ndan 50.yıl Logosu

Trabzonspor’un kuruluşunun 50. Kuruluş Yılı nedeniyle düzenlenen logo yarışmasında Oflu Resim Öğretmeni Murat Küçükibrahimoğlu, hazırladığı logo ile birincilik için yarışıyor.

Oflu Öğretmen Küçükibrahimoğlu’ndan 50.yıl Logosu

Trabzonspor'un büyük hedeflerle hazırlandığı 50. kuruluş yıl dönümü için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

 

Etkinlikler kapsamında “Trabzonspor Kulübü 50. Yıl Logo Yarışması” düzenliyor. Yarışma 6 Eylül'de başladı ve 7 Ekim’de saat 18.00'de sona erecek.

 

Yarışmaya Oflu hemşerimiz Fındıkoba İhsan Karadeniz İlk/Orta Okulu Resim Öğretmeni Murat Küçükibrahimoğlu da hazırladığı logo ile katılıyor.

 

OFLULARIN DESTEĞİNİ BEKLİYOR

Oflu ve Trabzonsporlu taraftarlardan destek bekleyen Küçükibrahimoğlu; “Trabzonspor bu şehrin önemli bir değeridir. Trabzonspor futbolunun yanında şehrin değerlerini içinde barındıran bir takımdır. Horonuyla, kemençesiyle mıhlamasıyla, takasıyla, insanıyla bütünlük arz eden şehirdir. Trabzon’un bütün bu özelliklerini, Trabzon şehrinin heyecanını dünyaya tanıtıyor Trabzonspor. Ben de bu ruhu, bu anlayışı ortaya koyup 50. yıl logo yarışmasına katıldım. Yarışmada tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

 

15 TEMMUZ’U DA RESMETTİ

Okulunun bahçe duvarlarına, okul içi koridorlarına ve sınıf duvarlarına tarihi figürlerle yaptığı resim boya çalışmalarıyla hem okullara güzellik katan hem de öğrenci ve öğretmenlerin takdirini kazanan Küçükibrahimoğlu, son olarak 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin sembol ismi olan Ömer Halisdemir’in tablo üzerine yaptığı resmini Fındıkoba İhsan Karadeniz İlkokulu’nun Ana sınıfı girişine asmıştı.

 

 

Katılım Koşulları

Trabzonspor Kulübü olarak 50. yılımıza özel etkinlikler kapsamında 50. Yıl Logosu’nun belirleneceği yarışma düzenlenecektir.

1. //www.trabzonspor.org.tr adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek başvurular 6 Eylül 2016 tarihinde başlayacak olup 7 Ekim 2016 tarihi saat 18.00’ e kadar yapılabilecektir.

2. Başvurular site üzerindeki yükleme mekanizması (form) üzerinden online şekilde sisteme facebook hesabı ile login olunarak gerçekleştirilecektir.

3. Yarışma //www.trabzonspor.org.tr/50yillogo adresi üzerinden 6 Eylül 2016.- 7 Ekim 2016 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

4. Yarışmaya konu 50. Yıl Logosunu içeren dosya “jpg” ya da “png” formatlarında minimum 500x500 piksel canvas boyutunda ve maksimum 5 MB büyüklüğünde olmalıdır.

5. Değerlendirme ve derecelendirme iki aşamalı yapılacaktır. İlk aşama online yarışmanın yapıldığı adreste 6 Eylül 2016 saat 18:00 ile 7 Ekim 2016 saat 18:00 tarihleri boyunca jüri tarafından ön oylaması yapılarak halk oylamasına sunulacak, en çok oyu alan 50. Yıl Logosu tasarımı halkın seçimi olarak duyurulacaktır.

6. İkinci aşamada ise halk oylaması sonucu en çok oyu alan 50. Yıl Logosu tasarımı, Trabzonspor Kulübü bünyesinde oluşturulan jüri tarafından seçilecek diğer 4 tasarım ile birlikte tekrar değerlendirmeye tabi tutularak Jüri tarafından oylanacak ve 14 Ekim 2016 tarihinde TRABZONSPOR 50. YIL LOGO TASARIM YARIŞMASI BİRİNCİSİ seçilecektir.

7. Halkın seçimi 50. Yıl Logo tasarımı ve sahibi, finalistler ve jüri tarafından seçilen 50. Yıl Logosu ve sahibi yarışmanın online olarak yapıldığı internet sitesinde duyurulacaktır.

8. Jüri tarafından birinci seçilen logo sahibine 10.000 TL nakdi ödül, halk oylamasında en çok oyu alarak seçilen logo sahibine 5.000 TL nakdi ödül verilecektir. Jüri tarafından değerlendirmeye tabi tutulan finalist logo tasarım sahiplerine ise TS Club bünyesinde kullanabileceği 500 TL’lik hediye çeki verilecektir.

9. TRABZONSPOR KULÜBÜ, işbu tasarım yarışması ile ilgili her türlü katılım koşullarını belirleme, verilecek ödülleri ve/veya içeriklerini yarışma süresinde dilediği zamanda ve önceden bildirmeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

10. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılsalar dahi ödül kazanamazlar.

11. Yarışmaya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.

12. Yarışmacılar, dereceye giren 50. Yıl Logo tasarımları üzerindeki her türlü tasarruf hakkının TRABZONSPOR KULÜBÜ’ne ait olduğunu, FSEK hükümleri uyarınca her hangi bir bedel, tazminat yahut yaptırım talebinde bulunmayacaklarını, TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün söz konusu tasarımlarla ilgili TPE nezdinde marka patent başvurusunda bulunma hakkının olduğunu peşinen kabul ederler.

13. TRABZONSPOR KULÜBÜ, şaibe gördüğü durumlarda kazananların hakkını geri alma yetkisine sahiptir.

14. Kazanılan ödül başkasına devredilemez, temlik edilemez.

15. TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün kazananlar ile birebir bağlantıya geçme zorunluluğu yoktur. Tüm yarışmacıların kazanan açıklamalarını yukarıda yazılı web adreslerinden takip etmeleri kendi sorumluluklarındadır.

16. Ödüller, Havaalanı Altı Ahmet Suat Özyazıcı Caddesi Trabzonspor M. Ali Yılmaz Tesisleri Ortahisar/ TRABZON adresinde verilecektir. Kazanan kişilerin ödüllerini kazandığı tarihten itibaren 1 ay içinde teslim almaları gerekmektedir, kendilerine ayrıca tebligat, fax, mail, telefon vb. araçlarla bildirimde bulunulmayacaktır.

17. Yarışmacı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda; her türlü bilgiyi/belgeyi paylaşan kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını ve TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin edeceklerini kabul ederler.

18. Yarışmacılar, yarışma kapsamında verdiği kişisel bilgilerin, görüşlerin ve materyallerin TRABZONSPOR KULÜBÜ tarafından kayıt ve muhafaza edilmesine, bilgi, görüş ve fikirlerin tamamının ya da bunlardan TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün seçeceği bir kısmının aynen ya de değiştirilmek suretiyle TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün dilediği şekilde kullanılmasına ya da kullanılmamasına muvafakat ettiklerini ve bunlara itiraz etmeyeceklerini ve bunun karşılığında her ne ad altında olursa olsun hiçbir bedel talep etmeyeceklerini, kesin olarak ve geriye dönülemez surette kabul, beyan ve taahhüt ederler.

19. Yarışmacılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıya ait olacaktır.

20. Tüm yarışmacılara eşit koşullarda yarışma hakkı sağlamak amacıyla yarışmacılar, aynı twitter hesabı, aynı cep numarası, e-posta adresi ve isim ve soyadı ile yarışmaya katılamazlar. Aynı/yakın/benzer adres ve kimlik bilgilerine sahip birden fazla kazanan olduğunda bunların tamamının ya da bir kısmının yarışmaya katılımları iptal edilebilir.

21. Yarışma için hizmet veren firma çalışanları ile TRABZONSPOR KULÜBÜ çalışanları, eşleri, ikinci dereceye kadar kan ve kayın hısımları işbu yarışmaya katılamaz, katılıp kazansalar dahi ödül alamazlar.

22. TRABZONSPOR KULÜBÜ, yarışma boyunca, kampanya sonuçlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar, internet teknolojilerini kullanarak hile yapıldığını ya da her ne şekilde olursa olsun haksız yollardan kayıt oluşturulduğunu tespit etmesi durumda, ilgili katılımların hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

23. Yarışma boyunca ve sonrasında öngörülmemiş açıklar yoluyla veya herhangi bir şekilde haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcılar, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yaptığı tespit edilen ya da haksız yollardan elde edilen her türlü işlem veya kazanılan ödülleri tespit etmesi durumunda, yarışmacının bütün yarışma verilerini, ödül hakkını, üyeliğini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme, kazananı değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıca, bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

24. Katılımda sunulan kimlik ve adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımda, yarışma sayfası sistem kayıtları esas alınır.

25. Yarışmada belirlenen mekanizma dışında kalan ve kazananı haksız yolla etkilemeye çalışan herhangi bir işlem tespit edildiğinde, ilgili tüm kullanıcılar bu kampanya özelinde ve diğer tüm TRABZONSPOR KULÜBÜ kampanyaları için katılım hakkını kaybedecektir. İSTANBUL TRABZONSPOR KULÜBÜ veya ilgili ajans yetkilileri tespit ettikleri bu haksız işlemle ilgili kullanıcıya herhangi bir bilgi vermek ve açıklama yapmak zorunda değillerdir. Bu haksız işlemlere örnek olarak sahte veya asılsız profillerden oy verilmesi, paylaşım yapılması, başvuru yapılması sayılabilir.

26. TRABZONSPOR KULÜBÜ düşük bağlantı hızı, internet kaynaklı sorunlar, sitenin aşırı trafik almasından kaynaklanan problemler ve kullanıcının ya da diğerlerinin sunucularından kaynaklanan virüs, aşırı yüklenme vb. sonucu ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

27. Ödül kazanabilmek için katılımcının kayıt bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak sağlamış olması gerekir. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle TRABZONSPOR KULÜBÜ sorumlu tutulamaz. Yanlış bilgi beyan eden kullanıcıların kazanımları iptal edilebilir.

28. Site ve içeriğinin tüm hakları münhasıran TRABZONSPOR KULÜBÜ’ne aittir.

29. Kampanyaya katılanlar yukarıdaki belirtilen kampanya şartnamesini kabul etmiş sayılırlar. Kampanya şartları ile ilgili ihtilaflarda Trabzon Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

30. TRABZONSPOR KULÜBÜ katılım koşullarında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

31. Yarışmaya katılan herkes, yukarıda belirtilen tüm yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat kamiloğlu
murat kamiloğlu - 7 yıl Önce

hocamıza emeğine sağlık oy verelim destekleyelim arkadaşlar,ofumuza cok emek veren çalışkan bir öğretmen kendisi için hayırlı olsun..

aziz
aziz - 7 yıl Önce

oyum senin muratçığımm
TS YERLERDE SÜRÜNSEEDE...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24