Burak Yılmaz’ın 61. golü Fener'e

Spor Toto Süper Lig'de İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor, iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Burak Yılmaz’ın 61. golü Fener'e
Spor Toto Süper Lig'de 2.hafta maçında İstanbul’da Fenerbahçe ile karşılan Trabzonspor, iki kez öne geçtiği maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

 

Mücadeleye hızlı başlayan Trabzonspor, 5. dakikada Pereira'nın sağ taraftan kullandığı uzun taç atışında savunmada Skrtel'in kafayla uzaklaştırdığı topu, Kucka ceza sahasına doldurdu. Savunmanın arkasına sarkan Burak Yılmaz, yerden seken topa ayak koydu takımını öne geçirdi. Bordo mavili formayla 61. golüne imza atan Burak, bu sezonki 3. golünü de bulmuş oldu. 

 

Fenerbahçe, ilk yarı biterken golü buldu. Sol kanatta topla buluşan Alper Potuk, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girdi, sol çaprazdan yerden sert vurdu ve skora dengeyi getirdi. Sezona çok iyi başlayan Alper 2. kez gol sevinci yaşadı. 

 

İkinci yarıya Fenerbahçe, yeni transfer Giuliano'yla başladı. Fenerbahçe gol için bastırırken konuk takım bir kez daha öne geçti. 57. dakikada Yusuf'un pasında Olcay ceza sahası dışından sert vurdu ve skoru 2-1'e getirdi. 

 

84. dakikada Fenerbahçe bir penaltı kazandı. Hakem Ali Palabıyık, Aatıf'ın ortasında Kucka'nın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Valbuena, Onur'un müdahalesine rağmen golü buldu ve skora yine dengeyi getirdi. 

 

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Puanını 4’e yükselten Trabzonspor ise haftayı 4 puanla tamamladı.

 

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR: 2-2
Stat: Ülker
Hakem: Ali Palabıyık 
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Isla, Neustaedter (Dk. 62 Soldado), Skrtel, İsmail Köybaşı, De Souza, Mehmet Topal, Dirar (Dk. 76 Chahechouhe), Alper Potuk, Valbuena, Van Persie (Dk. 46 Giuliano)
Trabzonspor:  Onur Recep Kıvrak, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Okay Yokuşlu, Kucka, Bero (Dk. 86 Bongonda), Yusuf Yazıcı (Dk. 63 Onazi), Olcay Şahan, Burak Yılmaz (Dk. 20 N'Doye)

Goller: Dk. 5 Burak Yılmaz, Dk. 56 Olcay Şahan (Trabzonspor), Dk. 44 Alper Potuk, Dk. 84 Valbuena (Penaltıdan) (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 11 Olcay Şahan, Dk. 52 Yusuf Yazıcı, Dk. 85 Bero, Dk. 86 Mas (Trabzonspor), Dk. 50 Alper Potuk, Dk. 62 De Souza (Fenerbahçe

 
SÜPER LİG
 PUAN DURUMU

1-Galatasaray            6

2-Kasımpaşa              4

3-Beşiktaş                 4

4-K. Karabükspor       4

5-Trabzonspor            4

6-Akhisar Belediye     4

7-Atiker Konyaspor    3

8-Sivasspor                3

9-Bursaspor               3

10-E.Y. Malatyaspor   3

11-M. Başakşehir       3

12-Kayserispor          3

13-Fenerbahçe          2

14-Göztepe               1

15-Antalyaspor          1

16-Gençlerbirliği       1

17-A.Alanyaspor        0

18-Osmanlıspor FK     0

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24