Bordo Mavi Gönüller’den 81 ilde 81 engelliye forma

Bordo Mavi Gönüller Derneği, engelliler haftası nedeniyle düzenlediği etkinlikle 81 ilde 81 engelli Trabzonspor taraftarına Trabzonspor forması hediye etti.

Bordo Mavi Gönüller’den 81 ilde 81 engelliye forma

Bordo Mavi Gönüller Derneği, 81 ildeki 81 engelli Trabzonspor taraftarına Trabzonspor forması hediye etti.

Trabzonspor sevdalıları için futbolun sadece bir oyun olmadığını belirten Bordo Mavi Gönüller Derneği Başkanı Yusuf Ünal; “Futbol Sadece bir oyun. Çok sevdiğimiz ve izlemekten keyif aldığımız büyük bir temaşa. Ama Trabzonspor sevdalıları için futbol sadece bir oyun değildir. Kadim Anadolu’nun kimliği ile mücadele eden ve bu mücadeleyle İstanbul sermayesi ve oligarşisi tarafından geri bırakılmış, Anadolu insanının da bir şeyler başarabildiğini defalarca kanıtlayan büyük bir misyonun mirasına sahip Bordo Mavi bir sevda. Trabzonspor taraftarı, üzerine yüklendiği bu misyon üzerinden takımlarına aşkla bağlı. Futbolun bu şehirde bu kadar sevmesinin de en büyük sebebi bu olsa gerek. Bizde Bordo Mavi Gönüller olarak Türkiye'nin 81 ilindeki 81 Trabzonsporlu engelli kardeşlerimize imzalı forma kampanyası düzenledik” dedi.

“Trabzonspor'un Anadolu'nun her yerinde milyonlarca taraftar kazanmasına sebep olan en önemli sebep mücadelesi ve başardıkları ile Anadolu’nun direniş kahramanları Kuvva-i Milliyeye benzetilmesidir” diyen Başkan Ünal; “Parayı, ekonomiyi, zenginliği ve refahı temsil eden İstanbul ve İstanbul sermayesine karşı Anadolu insanının da bir şeyleri başarabileceğini kanıtlayan ve şampiyonlukların üç takımın arasında pay edildiği yıllarda ortaya çıkmış gerçek bir asi halis bir oyunbozan ve tam bir baş belası olan Trabzonspor tahmin ettiğimizden de çok büyüktür. Bunu bizzat bu proje sayesinde öğrenmiş oldum. Bu projeyi yaparken O kadar güzel hikayeler var ki inanın oturur ağlarsınız. Türkiye'nin her yerinde Trabzonlu olmayan, ama bu renklere sevdalı olan o kadar insanla tanıştık ki gerçekten inanılmaz. Sevdamız Trabzonspor'un ne kadar büyük olduğunu anlatmak için kelimeler kifayetsiz kalıyor” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2021, 02:22

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24