Trabzonspor VAR destekli Başakşehir’i geçemedi

Süper Lig’de ilk yarının son maçında sahasında Başakşehir’i ağırlayan lider Trabzonspor, net bir penaltısının verilmediği maçta rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor VAR destekli Başakşehir’i geçemedi

Süper Lig’de 19.hafta ve ilk yarının son maçında Trabzonspor sahasında lig 3.sü Medipol Başakşehir’i ağırladı.

Medical Park stadında oynanan karşılaşma golsüz berabere tamamlanırken maçın en kritik pozisyonunda Başakşehirli Hasan Ali Kaldırım’ın elle oynadığı pozisyonda Hakem Halil Umut Meler VAR’la konuşmasına rağmen pozisyonu VAR’da izlemeye gitmedi ve Trabzonspor’un net bir penaltısı verilmedi.

İki takım da girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 0-0 sona erdi.

Trabzonspor bu sonuçla puanını 46'ya çıkardı ve sezonun ilk yarısını lider tamamladı. Medipol Başakşehir ise puanını 33'e yükseltti.

Trabzonspor, ilk yarıyı lider bitirdi

Medical Park Stadı'nda taraftarının büyük desteğiyle rakibini ağırlayan bordo-mavililer, 0-0'lık sonuçla puanını 46'ya yükselterek bir maç eksiği bulunan en yakın takipçisi İttifak Holding Konyaspor'un 10 puan önünde devreye lider girdi.

Medipol Başakşehir ise teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde namağlup unvanını Trabzonspor deplasmanında da sürdürdü.



Belözoğlu yönetiminde 8 galibiyet ve 3 beraberlik yaşayan turuncu-lacivertli ekip, puanını 33'e yükseltip ilk yarıyı 3. sırada kapamayı garantiledi.

Trabzonspor, bu sezon ligde ilk kez 19. haftada rakip fileleri havalandıramayarak bir maçtan golsüz ayrıldı.

Trabzonspor: 0 - Medipol Başakşehir: 0

Stat: Medical Park

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İbrahim Bozbey

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Peres, Hüseyin Türkmen, Denswil, Trondsen (Dk. 83 İsmail Köybaşı), Dorukhan Toköz (Dk. 76 Siopis), Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür (Dk. 88 Yusuf Sarı), Djaniny, Cornelius (Dk. 76 Koita)

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Caiçara, Ndayishimiye, Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan (Dk. 73 Deniz Türüç), Aleksic, Visca, Gulbrandsen (Dk. 73 Chadli), Okaka

Sarı kartlar: Dk. 32 Hüseyin Türkmen (Trabzonspor), Dk. 45 Ndayishimiye, Dk. 89 Okaka (Medipol Başakşehir)

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2021, 15:50

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
desxa
desxa - 2 yıl Önce

başlığını düzelt yüksel baya sinirle yazmışsın sanırım :D

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24