Trabzon’da toplu ulaşım tarifesine düzenleme

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle 6 Haziran Pazartesi itibarıyla tarifelerinde düzenlemeye gidiyor.

Trabzon’da toplu ulaşım tarifesine düzenleme

Türkiye’deki en ucuz toplu ulaşım hizmetini sağlayan büyükşehirler arasında yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle 6 Haziran Pazartesi itibarıyla tarifelerinde mecburi düzenlemeye gidiyor.

Türkiye’de büyükşehir belediyeleri ulaşıma aylar önce ek zam yaparken, vatandaşını ve öğrencileri zor durumda bırakmamak için tüm şartlarını zorlayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, artan benzin ve motorin fiyatlarının ardından tarife değişikliğine gitmek zorunda kaldı.

EN UCUZ TAŞIMACILIK YAPAN 3. BÜYÜKŞEHİRİZ

Büyükşehir Belediyesinin iştiraki olan TULAŞ Genel Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; “6 Haziran Pazartesi itibarıyla toplu ulaşım bilet fiyatlarında güncellemeye gidilecektir. Bu kapsamda şehir içi tam yolcu biniş fiyatı 3,75 TL, öğrenci biniş fiyatı 2,00 TL olarak uygulanacaktır. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak bilet fiyatları güncellemelerinden sonra dahi 30 büyükşehir arasında en ucuz taşımacılık yapan 3. Büyükşehir konumunda bulunmaktayız. Fiyat güncellemesi öncesi 1,5 TL olan öğrenci biniş fiyatına yalnızca 0,50 kuruşluk bir artış uygulayarak öğrenci dostu şehir olma özelliğimizi de sürdürüyoruz. Akçaabat ve Yomra ilçemizde ise tam yolcu biniş fiyatı 5,00 TL, öğrenci biniş fiyatı 3,00 TL olarak güncellenecektir.”

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 01:53

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
oflu
oflu - 2 yıl Önce

Zammin adi ne zamandan beri duzenleme oldu

oflu
oflu - 2 yıl Önce

Zammin secimde mukafatini goreceksiniz inşaellah.

Samet Yalçınkaya
Samet Yalçınkaya - 2 yıl Önce

Toplu taşımada düzenleme değil. Toplu Taşıma ve Suya ZAM ZAM...... Tamam anlıyoruz Büyükşehirden aldığınız Reklam gelirlerinin hakkını veriyorsunuz... fakat vatandaşıda aptal yerine koymayın.
Ne diyor Levent Kırca.... ZAMCIK..... "akaryakıt fiyatlarındaki artış nedeniyle 6 Haziran Pazartesi itibarıyla tarifelerinde mecburi ZAMCIK yapılması gerekiyor". haberi böyle değiştirelim...Tabi bunu yayınlamayacaksınız olsun vatandaşın bunu yemediğini bilin yeter. Sonra siz kendi "aposkal"ınızda oynayın...

Ağa dayı
Ağa dayı - 2 yıl Önce

zam yerine düzenleme değil mi ????? bu basının bu şekilde farklı tavırlar sergilemesi ne kadar da ayıp, başka bir yerde olsa idi korkunç zam...vb manşetler.
1,5 TL olan 2 TL olursa %de kaç zam oluyor. %33 civarı , o kadar tatlı o kadar yumuşak geçiş ki bayılıyor insan, sanki zam değil hediye....
keşke herkes adil olsa ne güzel olurdu dünya

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24