Trabzon’da kar mücadelesi aralıksız sürdürülüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelinde etkili olan kar yağışı karşısında kar mücadelesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Trabzon’da kar mücadelesi aralıksız sürdürülüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kar mücadelesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Kar Mücadelesi Eylem Planı çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından sürdürülen çalışmalarla kar yağışının devam etmesine karşın kapalı mahalle yollarının büyük çoğunluğu yeniden ulaşıma açıldı.

 

Trabzon’da 27 Ocak saat 17.00 itibariyle yolu ulaşıma kapalı olan 63 mahalle bulunuyor. Orta ve yüksek kesimlerde kar yağışı devam ederken Belediye ekipleri çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi atölyeleri de kar mücadelesine çalışmalarına en iyi şekilde destek olabilmek amacıyla oto lastik, oto elektrik ve kaynakçılık çalışmalarına geceleri de devam ediyor.

 

SABAHA KADAR İŞ BAŞINDAYIZ

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kar yağışının bazı noktalarda devam etmesi nedeniyle açılan yolların tekrar ulaşıma kapandığını ifade ederken, “Buna karşın çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu gece ve yarında kar yağışının devam etmesi beklenmektedir. Buna karşın 24 saat esasına dayalı olarak iş başındayız. Kar mücadelesi çalışmalarında her zaman ana yollar önceliğimizdir. Ana yollardaki çalışmaların tamamlanmasıyla tali yollara el atıyoruz. Bunun yanında mahsur kalma, cenaze ve hastalara müdahalelere her zaman öncelik veriyoruz. Bu durumda olan vatandaşlarımızın 112’ye ya da bizlere ulaşması durumunda gerekli olan tüm çalışmaları ivedilikle yerine getiriyoruz. Kasım ayından beri sürdürdüğümüz kar mücadelesi çalışmalarında halkımıza en güzel hizmeti sunduk. İki gündür olduğu gibi bu gece ve yarında aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24