Trabzon’da cadde ve sokaklar gece gündüz temizleniyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında çevre temizliği çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, halkın yoğun olduğu Meydan bölgesindeki cadde ve sokaklarda deterjanlı su ile yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştiriyor.

Trabzon’da cadde ve sokaklar gece gündüz temizleniyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüse karşı yürüttüğü temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ekipler, halkın yoğun olarak bulunduğu Kahramanmaraş, Cumhuriyet ve Kunduracılar Caddesi ile Beşirli yürüyüş yolunu tazyikli ve deterjanlı su ile yıkıyor.

YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun talimatlarıyla, koronavirüsle mücadele kapsamında cadde, sokak ve kaldırımlarda yoğun yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilk günden itibaren en üst düzeyde önlem almaya devam ediyoruz. Halkın yoğun olduğu cadde ve sokaklarla birlikte tüm ilçe merkezlerinde gece gündüz demeden çalışma yürütmekteyiz. Öte yandan Ortahisar ilçesinde yürütülen altyapı çalışmaları sırasında oluşan çamurlara karşı da ekiplerimiz her an hazır halde beklemektedir. Vatandaşlarımızın yürürken sıkıntı yaşamaması adına özellikle kaldırımları temiz tutmaya özen gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm alanlarda üst düzey tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2021, 19:11

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih SEYHAN
Fatih SEYHAN - 3 yıl Önce

temizleniyor derken nedense virüs TRABZON genelinde tavan yapmış insanları temizlemek lazım sokakları değil

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24