Trabzon plajına kavuşuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vatandaşlar tarafından merakla beklenen plaj projesinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu, plaj çalışmalarının yarından itibaren başlayacağını açıkladı.

Trabzon plajına kavuşuyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 1 kilometrelik plaj alanını inceledi.

Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, ilgili daire başkanları ve yüklenici firma yetkilileri de eşlik etti.

ÖNÜMÜZDEKİ YAZ HİZMETE AÇILACAK

Trabzon’a yakışır bir plajın önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirilmesi için yüklenici firma yetkililerinden söz alan Başkan Zorluoğlu, “Yalıncak Plajı Projemiz hem yerli hem de yabancı misafirlerimiz için çok güzel bir dinlenme ve denizle buluşma noktası olacak. Bu bakımdan yüklenici arkadaşımızdan özellikle rica ediyoruz, burası vatandaşımızın beğeneceği, önem ifade eden bir yatırım olmalı. Yarından itibaren yapımına başlanacak olan projemizin süratle önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirilmesini istiyorum. Ben bazı konularda çok hassas davranırım. Ekibime de hep söylüyorum, yapılan iş, işçiliği ve malzemesi itibarıyla çok düzgün, standartlara uygun olmalı. Çok küçük detaylara kadar bakarım. Burada devletin bir kuruşunu harcarken, standartlara uygun bir anlayışla çalışılmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

MAHALLE SAKİNLERİNE BİLGİ VERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, inceleme yaptığı sırada alanda bulunan mahalle sakinleri ile de sohbet ederek, plaj projesi ile ilgili bilgi verdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet hacıefendioğlu
mehmet hacıefendioğlu - 3 yıl Önce

vay be ne büyük eksiklik giderildi yaa brao

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24