Trabzon Büyükşehir’den Manavgat’a yangın söndürme desteği

Büyükşehir Belediyesi, turizm merkezi Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için itfaiye araçlarını ve personelini bölgeye gönderdi.

Trabzon Büyükşehir’den Manavgat’a yangın söndürme desteği

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ülkemizin farklı şehirlerinde meydana gelen sel, heyelan ve yangınlara imkanları ölçüsünde destek vermeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, turizm merkezi Antalya’nın Manavgat ilçesinde başlayan ve henüz kontrol altına alınamayan yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için itfaiye araçlarını ve personelini bölgeye gönderdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, gerek komşu şehirler gerekse de diğer bölgelerde yaşanan afetlere ilk desteği veren belediyeler arasında yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, birçok şehirde aynı anda başlayan ve özellikle Antalya’nın Manavgat ilçesinde kontrol altına alınamayan yangın söndürme çalışmalarına destek olmak amacıyla ekiplerini bölgeye sevk etti.

NEREDE BİR AFET YAŞANSA BÜYÜKŞEHİR ORADA

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Son günlerde ülkemizde birbiri ardına meydana gelen yangınlar, hepimizi üzüntüye boğdu. İtfaiye Dairesi Başkanlığımıza bağlı 4 itfaiye personelimiz ve 8 tonluk 2 adet yangın arazözü, Antalya’nın Manavgat ilçesinde devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek amacıyla bölgeye sevk edildi. Ülkemizin hangi köşesinde bir afet meydana gelse, Trabzon Büyükşehir Belediyesi orada olmaya devam edecek. Bir süre önce komşu şehirlerimizde yaşanan sel ve heyelanların ardından çok sayıda personelimiz ve aracımızla temizleme çalışmalarına en büyük desteği vermiştik. Ekiplerimiz şimdi de turizm merkezi Antalya’da meydana gelen ve tüm Türkiye’nin içini yakan yangın söndürme çalışmalarında yoğun gayret gösterecek” ifadeleri kullanıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24