Trabzon Büyükşehir Hentbol süper ligde

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, 5 yıl aradan sonra süper lige çıkma başarısı gösterdi.

Trabzon Büyükşehir Hentbol süper ligde

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, büyük önem taşıyan maçta, Karabük Yenişehirspor ile karşı karşıya geldi. Deplasmanda oynanan karşılaşmadan Büyükşehir Belediyespor 36-41 galip ayrıldı. 28’inci maçına çıkan Trabzon Büyükşehir Belediyespor, puanını 46’ya yükseltirken, 5 yıl aradan sonra süper lige çıkarak büyük bir başarıya imza attı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU TEBRİK ETTİ

Belediyespor Hentbol Takımının süper lige çıkmasının emeklerin karşılığını almak adına mutluluk verici olduğunu dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sporcuları, antrenörleri ve idarecileri tebrik etti.

SPORA VE SPORCUYA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye’de spor denildiği zaman akla ilk gelen şehirlerin başında Trabzon geldiğini vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Trabzon’u birçok branşta eskisi gibi şaşaalı günlerine döndürmek adına yoğun çalışma yürütüyoruz. Bu doğrultuda hentbol takımımızın da bugün oynanan maçın ardından adını süper lige yazdırmasının mutluluğu içerisindeyiz. Spor şehri Trabzon’da spora destek olmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır. Seçim döneminde ve sonrasında da her fırsatta belirttiğim gibi Büyükşehir Belediyesi olarak gerek amatör spora gerekse de salon sporlarına destek vermeye devam edeceğiz. Yine başarılı bireysel sporcularımızın şehrimizde kalmalarını sağlamak için gayret göstereceğiz. Önümüzdeki yıllarda Trabzon’da çeşitli branşlarda çok sayıda şampiyonluklar elde edeceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2021, 19:06

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24