TDF, Antalya ve Bursa’da Trabzon’u buluşturacak

Trabzon’un Fethi’nin 554.yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında TDF bu yıl İstanbul dışında Antalya, Bursa ve yurt dışında da Trabzonluları buluşturacak.

TDF, Antalya ve Bursa’da Trabzon’u buluşturacak

Trabzon Dernekleri Federasyonu bu yıl düzenleyeceği etkinliklerle Trabzon’u Anadolu’ya taşıyacak.

 

İstanbul Feshane’de düzenlediği etkinliklerle Trabzon’u İstanbul’a taşıyan Trabzon Dernekleri Federasyonu, Trabzon’un Fethi’nin 554.yıldönümü kutlamaları ve Trabzon Tanıtım Günleri kapsamında bu yıl İstanbul dışında Antalya, Bursa ve yurt dışında da Trabzonluları buluşturacak.

 

TRABZON’DA BİR ARAYA GELİNDİ

İstanbul Feshane’de 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek Trabzon’un Fethi’nin 554.yıl dönümü Kutlamaları ve Tanıtım Günleri öncesi Trabzon Dernekler Federasyonu Başkan Vekili ve yöneticileri Trabzon’da bir araya gelerek çalışmalar hakkındaki son gelişmeleri masaya yatırdı.

 

Akpınar Tesislerinde gerçekleşen toplantıya Trabzon Dernekler Federasyonu (TDF) Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Başkan Yardımcısı Ali Osman Yıldırım, TDF Genel Sekreteri İbrahim Akın, TDF Trabzon Temsilcisi Ahmet Külekçi, TDF Of Temsilcisi Yüksel Yaşar, TDF Eski Gençlik Kolları Başkanı Korkut Yılmaz Ayaz, ve Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

 

AMACIMIZ TRABZON’UN GÜÇBİRLİĞİ

TDF Genel Başkan Vekili Hüseyin Ayaz 2005 yılından bu yana hizmet veren Trabzon Dernekler Federasyonun yaptığı çeşitli organizasyonlar ve etkinliklerle Trabzon’un tanıtımı-dayanışması ve kaynaşması noktasında çok ciddi gayretlerinin olduğunu altını çizerek “Genel Başkanımız Mustafa Demir başta olmak üzere yöneticilerimize, kadın kolları ve gençlik kollarında büyük bir özveri ile çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Trabzon ve Karadeniz insanın her alanda güç birliği oluşturması noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

TRABZON GÜNLERİ YURT DIŞINA TAŞINIYOR

İstanbul Feshane’de 22-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Trabzon’un Fethi’nin 554.yıldönümü Kutlamaları dışında bu yıl ilk kez Antalya ve Bursa’da da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlenecek.

 

17-20 Aralık 2015 tarihleri arasında ise Antalya’da (Cam Piramit) Trabzon Tanıtım Günleri düzenlenecek. 18-21 Şubat 2016 tarihinde ise Trabzon’un Kurtuluşu’nun 98.Yılı Kutlamaları ve Tanıtım Günleri Bursa’da (Merinos Atatürk Kültür Merkezi) gerçekleşecek.

 

Trabzon’un Kurtuluşu’nun 98.Yıldönümü Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri ise 25-28 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Feshane Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

 

Trabzon’un her yönüyle Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında yurt dışında da etkinlik yapmayı hedefleyen Trabzon Dernekler Federasyonun bu kapsamdaki ilk hedefi 6-7 Şubat 2016 tarihinde Paris’te gerçekleşecek Trabzon Tanıtım Günlerine destek vermek olacak. TDF ile Paris Trabzonlular Derneği Trabzon Günleri için ortak bir çalışma yapacak. TDF’nin Almanya-Hollanda ve Belçika’da da Trabzon Günleri yapma projesi çalışmaları devam ediyor.

 

AKYAZI’DA İNCELEME

TDF Başkan Vekili Ayaz, Yönetim kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Üyeleri ve diğer katılımcılar toplantı öncesinde Trabzonspor’un Akyazı’da yapımı devam yeni stadını da ziyaret ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24