Sürmene Abdullah Kanca MYO’da Mezuniyet Şöleni

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu’nun 5. Dönem mezuniyet töreni, Çamburnu’ndaki eğitim binasında gerçekleştirildi.

Sürmene Abdullah Kanca MYO’da Mezuniyet Şöleni

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu’nun 5. Dönem mezuniyet töreni Sürmene Çamburnu’ndaki eğitim binasında gerçekleştirildi.

 

Sunuculuğunu Öğretim Görevlisi Orhan Nazım Aksu’nun yaptığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Okulun tanıtım filminin sunumunun ardından mezuniyet programına gönderilen tebrik mesajları okundu.

 

Meslek Yüksek Okulunun bina ve donanımını gerçekleştiren Merhum Abdullah Kanca ailesinin Şirketi Kanca A.Ş. adına konuşma yapan İlkay Kanca, Kanca ailesi olarak Meslek Yüksek Okuluna burs, staj ve mezuniyet sonrası iş imkanı konusunda her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek; “Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum, öğretim elemanlarına ve tüm personele teşekkür ediyorum. Merhum Abdullah Kanca’yı bir kez daha hayırla yad etmenin mutluluğunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

 

MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı yaptığı açılış konuşmasında; “Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. kurucusu merhum sanayici Abdullah Kanca tarafından yaptırılan Meslek Yüksek Okulumuzda, 5.Dönem mezunlarımızı vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kanca ailesi okulumuzu yaptıktan sonra da her türlü desteği vermeye devam etmektedirler. Buradan başta Kanca A.Ş. Genel Müdürü Alper Kanca olmak üzere, aramızda bulunan İlkay Kanca beye ve tüm Kanca ailesine teşekkür ediyorum. Meslek Yüksek Okulumuzun gelişmesi için desteklerini esirgemeyen Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Baykal hocamıza ve Üniversite yönetimimize de teşekkür ediyorum. Elektrik Programı, Elektronik Teknolojisi Programı, Makine Programı ve Mekatronik Programlarında eğitime devam etmekteyiz. Gemi İnşaatı Programımıza 2014-2015 Eğitim-Öğretim döneminde öğrenci alımı yapacağız. Gemi Makinaları İşletme Programı ve Kaynak Programının açılması için de çalışmalarımız sürmektedir” ifadelerini kullandı.

 

Törende konuşan Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu; “KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO yöremiz için teknik eğitim alanında çok önemli bir konumdadır. 4 Bölümde, 20 Öğretim Elemanı, 600 öğrenci ile kaliteli ve uygulamalı eğitim verilmektedir. 5.Mezuniyet töreninde aranızda bulunmaktan onur duymaktayım. Bu vesile ile tüm aileleri, öğretim görevlilerimizi ve mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Kanca ailesine de eğitime verdikleri desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

           

MYO mezunlarından ilk üç dereceye giren öğrenciler; Yasin Keskin, Aykut Yaşayan ve Neslihan Gizem Tarhan’a mezuniyet belgeleri, ödül, hediye ve plaketleri Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu, Sürmene Milli Eğitim Müdürü Orhan Kahveci ve Sürmene Emniyet Müdürü Mevlüt Ak tarafından verilirken; Bölüm ve programlardan mezun olan ve dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri ve hediyeleri ise bölüm öğretim elemanları tarafından verildi.

 

Mezunlar adına konuşma yapan Meslek Yüksek Okulu Birincisi Yasin Keskin; “İki yıl boyunca her türlü fedakârlığı yapan aileme, hocalarıma, yüksek okul personeline teşekkür ediyorum. Okulu birincilikle bitirmenin onurunu yaşıyorum. Katılımcılara ve Kanca ailesine teşekkür ediyorum. Tüm mezun arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

 

Tören, Mezuniyet andının okunmasının ardından, kep atma töreni ve toplu resim çekilmesi ile sonra erdi.

 

Tören sonunda Sürmene Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor Ekibi gösteri sunarken, öğrenciler, öğretim elemanları ve velilerin büyük kısmı da horona eşlik etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24