Salacık Ortaokulu da bordo mavi oldu

Trabzonspor İkinci Başkanı Ertuğrul Doğan Akçaabat Salacık Ortaokulu’nda eğitim gören 110 öğrenciye Trabzonspor forması hediye etti.

Salacık Ortaokulu da bordo mavi oldu

Trabzonspor İkinci Başkanı Ertuğrul Doğan öğrencileri sevindirmeye devam ediyor. Daha önce Diyarbakır Bağacık Köyü Okulu ile İstanbul İshaklı Köyü Okulu öğrencilerine Trabzonspor forması hediye eden Doğan, şimdi de Trabzon Akçaabat Salacık Ortaokulu’ndaki öğrencilere Trabzonspor forması hediye etti.

Dünya'da yaşanan Covid-19 virüsü sebebi ile evlerinde kalan çocuklara bir nebze olsun mutluluk verebilmek adına ve kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı böyle bir projeye girişen Ertuğrul Doğan gönüllerde taht kurdu. Doğan, bu proje ile Trabzonspor’a da ciddi bir gelir sağlıyor.

Akçaabat Salacık Ortaokulu Müdürü İbrahim Kalyoncu öğrencilerine forma hediye eden Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan'a teşekkür ederken “Çocuklarımızı bu zor zamanda mutlu etmek kadar güzel bir şey olabilir mi? Çocuklarımızın adına kendirline teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonspor İkinci Başkanı Ertuğrul Doğan ise yaptığı açıklamada; “Çocukların gözlerindeki o mutluluğu gördükçe bu proje büyümeye devam ediyor. Bizim tek amacımız gelecek neslimizin Trabzonspor sevgisinin katlanarak artmasıdır. İnşallah önümüzde çok daha güzel çalışmalar olacak Trabzonspor camiası en güzeline layıktır” ifadelerini kullandı.

Haber-Foto: Ömer Karakaş

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2021, 01:38

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24