Müdür Alper Çarşı ve Mahalle bekçilerini bilgilendirdi

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper İl merkezinde görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçilerine görevlerine dair bilgiler verdi.

Müdür Alper Çarşı ve Mahalle bekçilerini bilgilendirdi

Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper beraberinde Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile birlikte, İl merkezinde görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileriyle Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda bir araya geldiler.

Müdür Alper bekçilere asayiş ve güvenlik hizmetlerini sunarken kanunlar çerçevesinde, özverili şekilde, vatandaşlarla olan diyaloglarda saygılı ve bu kapsamda kanun ve yönetmelikler ile etik ilkeleri göz önünde bulundurarak görev yapmaları gerektiğini belirtti.

Müdür Alper; “Tarihsel süreç içerisinde bekçilerimizin çok önemli bir yerinin olduğunu ve uzun bir aradan sonra devlet büyüklerimizin riyasetinde tekrar çarşı ve mahalle bekçiliğinin başlaması vatandaşlarımız nezdinde memnuniyetle karşılandığını müşahede ediyoruz ve bu memnuniyetin devamı siz bekçilerimizin özverili çalışmalarınızdan geçtiğini bilmenizi isterim” dedi.

Huzur ve güvenin tesisi noktasında vatandaşlara hizmet etmek için sokaklarda olduklarını belirten Müdür Alper; “Her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çaba sarf etmenizi ve bunu memurluğun ötesinde bu milletin bir evladı olarak yapmanızı istiyorum bu size talimatımdır” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24