Maraton ödülleri sahiplerini buldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren isimler, düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Maraton ödülleri sahiplerini buldu

41. Uluslararası Yarı Maratonu kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf yarışması için Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi.

Törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda davetli katıldı. Törende dereceye giren 41 kişiye ödülleri verildi.

HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL

Törende konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, “Trabzon’un ne kadar değerli ve önemli olduğunu her fırsatta anlatmaya çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak biz de bu şehirde yaşama sebeplerini her gün biraz daha artırıp gurbete olan ilgiyi sılaya çevirecek iş ve işlemler yapmakla iştigal ediyoruz. Şehrin her yeri şantiye havasında. Ancak yapılan işler inşaat değil, estetik dokunuşlarla yapılan işler. Bu şehir bunları fazlasıyla hak ediyor. 41. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasının sergi ve ödül törenindeyiz. Burada en zor jürinin işi olsa gerek. Fotoğrafları görünce hangisine ne şekilde 1.’lik, 2.’lik, 3.’lük verildiğini anlamak zor. Çünkü hepsi birbirinden çok güzel. Ben fotoğraf sanatına ilgi duyan arkadaşlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Bu şehrin sporda en önde olması gerekir. Bu şehrin üretimde zirve yapması gerekir inancıyla Büyükşehir Belediyesi olarak bize düşen eksiklikleri görebildiğimiz kadarıyla kendimiz, göremediğimizi sizlerin tenkit ve önerileri ile yerine getirmek boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

DAVETLİLER ÖDÜL TAKDİM ETTİ

Törende 1’inci olan İbrahim Aysundu’ya ödülünü Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy verdi. 2’nci Metin İnan’a ödülünü Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, 3’üncü Ali Mermertaş’a ödülünü Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta takdim etti. Dron kategorisinde 1.’lik ödülü kazanan Sema Mermertaş ödülünü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın elinden aldı.

DESTEKÇİLERE PLAKET VERİLDİ

Atilla Ataman fotoğraf yarışmasına verdikleri destek nedeniyle Ali Osman Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy'a, Trabzon Ticaret Borsası adına Murat Taşkın'a, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta'ya, Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erkut Çelebi'ye, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı adına Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'e, Trabzon ASKF Başkanı Cahit Erdem'e, Akçaabat’ın Sesi internet sitesi adına İlayda Ustaoğlu'na, Atletizm gönüllüsü Dayı Kürek Lahmacun sahibi Fatih Tüzümen'e, Oba Makarnacılık adına Serkan Kul'a, Ayder Su adına Levent Morsalıoğlu'na plaket takdim etti. Ataman ayrıca, Maratona sürekli katılan 63 yaşındaki Zekeriya Üçüncü'ye de ahde vefa ödülü verdi.

ATALAY BAŞKAN ZORLUOĞLUNA TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan Gençlik ve Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve ekibine böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24