Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan Büyükşehir’e ziyaret

Sümela Manastırı ve Ayasofya Camii’nin açılışını gerçekleştirmek üzere Trabzon’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’dan Büyükşehir’e ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından havalimanında karşılanan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, ilk olarak Ayasofya Camii’ni ziyaret etti. Ayasofya Camii’nde incelemelerde bulunan Bakan Ersoy, Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu’ndan restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Restorasyon çalışmalarını beğendiği belirtilen Bakan Ersoy, daha sonra Trabzon Valiliğini ziyaret etti.

BAKAN ERSOY MEYDAN’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyareti öncesi 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı ile Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Proje çalışmaları hakkında Başkan Zorluoğlu’ndan bilgi alan Bakan Ersoy, Trabzonlular tarafından da ilgiyle karşılandı. Bakan Ersoy ve Başkan Zorluoğlu, Meydan’da bulunan Trabzon yazısı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZORLUOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Bakan Ersoy, Başkan Zorluoğlu ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zorluoğlu, Trabzon’a yapılan turizm çalışmaları ile ilgili Bakan Ersoy’a teşekkür etti. Vali İsmail Ustaoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve bakanlık yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Trabzon’da yapılan çalışmalar görüşüldü. Bakan Ersoy ziyaretin sonunda Büyükşehir Belediyesi anı defterini imzaladı. Ziyaret, Başkan Zorluoğlu’nun Bakan Ersoy’a hediye takdiminin ardından sona erdi.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24