KTÜ Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunda projeler yarıştı

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "10. Dönem, Abdullah Kanca Etkinlik Günü"nde öğrencilerin hazırladığı 9 proje yarıştı.

KTÜ Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulunda projeler yarıştı

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen "10. Dönem, Abdullah Kanca Etkinlik Günü"nde öğrencilerin hazırladıkları projeler yarıştı.

 

9 Projenin yarıştığı "10. Dönem, Abdullah Kanca Etkinlik Günü"nde, danışmanlığını Öğr. Gör. Alkan Aksoy hocanın yaptığı MYO öğrencileri Yakup Taş ve Mehmet Demir’ in hazırladıkları “KURTARICI" Projesi birinci oldu.

 

Proje ile Yüksek binalarda düşme vakalarında sensörler (Manyetik algılayıcılar) sayesinde devreye girerek daha önce hazırlanan mekanizmaları devreye alarak açılan file vb. sayesinde ölüm ve yaralanma vakalarının önüne geçmeyi tasarlayan  “KURTARICI" Projesi, Geleneksel "10. Dönem, Abdullah Kanca Proje Etkinlik Günü"nde birinci oldu.

 

Gemi maketleri projeleri dalında proje danışmanlığını Öğr. Gör. Mustafa Kemal Sezer tarafından hazırlanan "Kanca 1." 17.mt. Fiber tekne" projesi birinci oldu.

 

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin, bir yıl boyunca üzerinde çalıştıkları projeleri sergiledikleri "10. Dönem, Abdullah Kanca Proje Etkinlik Günü"ne, Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan Acar, Sürmene Deniz. Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd.  Doç. Dr. Coşkun Eruz,  Sürmene ve civar ilçelerimizden idareciler, daire amirleri, öğretim elemanları, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar  katıldı.

 

Öğrencilerin projeleri, etkinliğe katılan misafirler ve öğretim elemanlarının ayrı ayrı değerlendirmesi ile derecelendirildi.

 

Törende konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı; “Bu yıl 10.sunu düzenlediğimiz "Abdullah Kanca Etkinlik Günü"ne 9 proje ile katılan danışman öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Katkı sağlayan tüm personelime de teşekkür ediyorum. Meslek Yüksekokulu olarak öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini sergiledikleri çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. Meslek Yüksekokulumuz her geçen gün gelişmektedir. Okulumuza katkılarından dolayı KTÜ Rektörlüğümüze, okulumuzun kurucuları ve her türlü desteği vermeye devam eden Kanca A.Ş.’ye teşekkür ediyorum dedi. Profesör Dr. Hamdullah Çuvalcı, “13 Haziran 2019’da 10. Mezuniyet Törenimiz düzenlenecektir. Mezuniyet törenimize tüm halkımız davetlidir. Proje yarışmasında, mezuniyetlerde ve diğer etkinliklerde dereceye giren öğrencilerimiz, KTÜ Rektörlüğümüz, Kanca A.Ş. ve MYO Müdürlüğümüz tarafından ödüllendirilecektir. Ödüller 10. Mezuniyet Törenimizde verilecektir” ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24