Kocaeli’nde Trabzon rüzgarı esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 2.si düzenlenen “Kocaeli Trabzon Günleri” etkinliği Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde yoğun katılımla yapıldı.

Kocaeli’nde Trabzon rüzgarı esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile bu yıl 2’incisi gerçekleştirilen “Kocaeli Trabzon Tanıtım Etkinliği” Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde yapıldı.

 

Etkinliklerin açılışında hazır bulunan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli milletvekilleri Emine Zeybek ve Trabzon Büyükşehir Belediyesinin standını ziyaret ederek Trabzonlularla bir araya geldiler.

 

Trabzonluların yanı sıra Kocaeli’nde yaşayan farklı illerden vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiği Tanıtım Günlerinde Trabzon’un yöresel ürünleri ve kültürü sergilendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, fuar alanında kurduğu stant ile Trabzon’un tanıtımını gerçekleştirdi. Ziyaretçi akınının yaşandığı Büyükşehir Belediyesinin standında Trabzon’u tanıtıcı ürünler ziyaretçilere hediye edildi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Of, Çaykara ve Dernekpazarı ile diğer ilçe belediyeleri de açtıkları stantlarla Kocaeli’nde yaşayan hemşerilerini buluşturdular.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da etkinliğe katılarak Of Belediyesi tarafından açılan stantta hemşerileriyle buluştu. Of Belediyesi tarafından açılan standa Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kenan Akcebe ile belediye çalışanları Musa Baltacı ve Orhan Gedik, stantta misafirleri ağırladılar.

 

7 Şubat Perşembe günü açılışı gerçekleştirilen etkinlikler 10 Şubat Pazar günü sona erdi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24