Gökhan Gedikli: Başarılı olamayacaksınız

Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınayarak “Şer güçler asla başarılı olamayacaklar” dedi.

Gökhan Gedikli: Başarılı olamayacaksınız

Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli, Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısını kınayarak şer güçler asla başarılı olamayacaklar dedi.

 

Gökhan Gedikli açıklamasında: "Terör vahşeti bu kez de Gaziantep'te bir düğün ortamında kendini gösterdi. Yüzyıllardır barışın ve kardeşliğin simgesi olan Gaziantep'te bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum.

 

Bu tür hain saldırılar ile Ülkemizin, Milletimizin birliği ve huzuru hedef alınmaktadır. Terör aynı zamanda bir insanlık suçudur. Bu suç örgütleri ve destek olanlar bir an önce bulunmalı ve hesap sorulmalıdır. Artık insanlarımızın barış ve huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Terörün yok edilmesi ve kaynaklarının kurutulması için milletçe birlik ve dayanışma içinde olmalıyız.   

 

Bu menfur saldırı sonucu hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" dedi. 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.OF KAYMAKAMLIĞI EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.OF KAYMAKAMLIĞI EMEKLİ YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 8 yıl Önce

ALLAHIM DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE HER HANGİ ZEVAL VERMESİN.TÖRERİST VE VATAN HAİNLERİNE FIRSAT VERMEZ İNŞALLAH.AMİN.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24