Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Oflu Öztürk atandı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Oflu hemşerimiz Birdal Öztürk görevine asaleten atandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Oflu Öztürk atandı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Oflu hemşerimiz Birdal Öztürk atandı.

 

İl Müdürlüğü nezdinde Şube Müdürü olarak görev yapan Öztürk, İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın görevden alınmasının ardından İl Müdürlüğü görevine vekaleten atanmıştı.

 

Of’un Gürpınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Öztürk, Bakanlık tarafından yapılan atama ile görevine asaleten atandı.

 

Birdal Öztürk kimdir?

1970 yılında Trabzon’da doğan Öztürk, ilk, orta ve lise eğitimini Trabzon’da tamamladı. 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Muş iline Beden Eğitimi öğretmeni olarak atandı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda öğretmen ve yöneticilik, formatör beden eğitimi görevlerinde bulundu. 2011-2012 yılları arasında Gümüşhane Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2012-2016 yılları arası Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü görev yaptı. 10 Kasım 2016 tarihinde Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Mdürlüğü görevine atandı. Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde ve Milli Takımlarda hentbol oynayan Birdal Öztürk, Evli ve iki çocuk babasıdır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 7 yıl Önce

HEMŞERİM GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24