Gaziantep’deki EXPOBEL’e büyükşehirden 3 stand

Gaziantep’te düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda üç stant ile yer alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi projelerini tanıttı.

Gaziantep’deki EXPOBEL’e büyükşehirden 3 stand

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ve Türkiye Belediyeler Birliği’yle Akort Fuarcılık iş birliğinde düzenlenen EXPOBEL Çevre, Şehircilik ve Teknoloji Fuarı’nda projeleri tanıttı. Belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları, müteahhitler, kooperatifler, mühendisler, mimarlar, çevre düzenlemecileri, üniversiteler ve hastaneler başta olmak üzere tedarikçi ve tüketiciyi bir araya getiren fuarda Trabzon Büyükşehir Belediyesi üç stant ile yer aldı.

YOĞUN KATILIM OLDU

Açılış programına Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Türkiye’nin dört bir yanından gelen yaklaşık 400 belediye başkanı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, çeşitli illerin oda ve borsa başkanları ve kurum temsilcileri katıldı.

ALTYAPI PROJESİ TANITILDI

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ndeki fuarda Trabzon Büyükşehir Belediyesi adına Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi standını katılımcılara açtı. TİSKİ Genel Müdürlüğü de fuarda, bünyesinde 565 kilometre içme suyu, 120 kilometre kanalizasyon, 70 kilometre yağmursuyu, 200 kilometre doğalgaz ve 400 kilometre fiber optik hattı barındıran tarihi altyapı projesini tanıttı.

ÇALIŞMALAR BEĞENİ TOPLADI

Fuara katılım sağlayan kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği Trabzon Büyükşehir Belediyesi stantlarında ziyaretçilere, Trabzon’u tanıtıcı kitaplar, afiş, broşür ve bültenler sunulurken çeşitli yöresel ürünler hediye edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin proje ve çalışmaların büyük beğeni topladığı fuar 9 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2021, 04:55

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24