Fikrini söyle şehrine yön ver

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşımını şekillendirecek olan ‘Ulaşım Master Planı’ için anket çalışması düzenliyor. 

Fikrini söyle şehrine yön ver

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşımını şekillendirecek olan ‘Ulaşım Master Planı’ için anket çalışması düzenliyor. ‘Fikrini Söyle, Şehrine Yön Ver’ sloganıyla gerçekleştirilecek anket çalışmasında vatandaşlarla yüz yüze görüşülerek fikirleri değerlendirilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun çok önem verdiği projeler arasında yer alan ve şehrin ulaşım sorununu çözüme kavuşturacak olan Ulaşım Master Planı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Trabzon’da uzun yıllardır konuşulan bir konuyu daha çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı çalışmaları kapsamında anket çalışması gerçekleştiriyor. Önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak ve şehir genelinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan anket çalışmasına katılan vatandaşların görüşleri, plan kapsamında değerlendirmeye alınacak.  


 
VATANDAŞLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun şehrin ulaşım alanındaki anayasası olarak ifade ettiği Ulaşım Master Planı çalışmalarını hız kesmeden sürdürmekteyiz. Bir ilki gerçekleştirdiğimiz çalışma kapsamında, üniversitemiz ve şehrin dinamikleri ile görüş alışverişinde bulunarak Trabzon için en uygun Ulaşım Master Planı’nı hayata geçirmeyi amaçlıyoruz.  Ayrıca ‘Soruna en yakın olan çözüme de en yakın olandır’ anlayışıyla Trabzonlu hemşehrilerimizin görüşlerini de almak için anket çalışması başlattık. Bu kapsamda ‘Fikrini Söyle, Şehrine Yön Ver’ sloganı ile önümüzdeki hafta itibarıyla il genelinde anket çalışması yürütülecektir. Anket verileri Ulaşım Master Planı’na yol gösterecek olup, bu konuda vatandaşlarımızdan destek beklemekteyiz” ifadeleri kullanıldı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24