Eğitime destek olmaya devam edeceğiz

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının başlaması vesilesiyle düzenlenen törende Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ilk ders zilini çalarak eğitim-öğretimin startını verdi.

Eğitime destek olmaya devam edeceğiz
 

 

 

 

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı, Trabzon’da Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Burada katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gümrükçüoğlu, imkânlar ölçüsünde eğitime destek olmaya kaydedeceklerini ifade etti.

 

Gümrükçüoğlu, “Okullarımız, öğretmen camiamız, velilerimiz bizden ne destek isteyecek olursa, imkânlarımızın ölçüsünde eğitime-öğretime destek olmaya devam edeceğiz. Nerede ne imkânımız varsa eğitim için seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Konuşmasında anne-babalara tavsiyelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Sizin evlatlarınıza ilginiz, okulunuza ilginiz,  öğretmenlerinizle iletişiminiz daima daha iyi nesillerin yetişmesine vesile olacaktır. Velilerimizden özellikle istirham ediyorum ki, hiçbir öğretmen, öğrencisinin en iyi olabilmesi için yapabileceklerinin hiçbirini geri bırakmaz. Bütün öğretmenlerimiz fedakârca çocuklarımızı yetiştirmeye çalışıyorlar. Velilerimizin bu bilinçle hareket edip, gayretlerini ortaya koymaları çocuklarımızın hem ahlaki, hem zihinsel açıdan gelişimi için önem taşımaktadır. Trabzon’da 140 bin öğrencimizin, 10 bin 200 öğretmenimizin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’na en büyük imzayı atacaklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.

 

Konuşmalar ve gösterilerin ardından Vali Yavuz ve Başkan Gümrükçüoğlu ilk ders zilini çalarak Trabzon’da 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın startını verdi. Yavuz ve Gümrükçüoğlu ilk derse de girerek öğrencilerle birlikte ders dinledi.

 

Törende; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, kamu kurumları ve STK’ların yetkilileri ile öğretmenler, veliler ve öğrenciler hazır bulundu.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24