Davut Çakır; Teşkilatlarımıza Minnettarız

Ak Parti Arsin İlçe Başkanlığının Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır Başkan Tolga Şengül ve ekibine teşekkür etti.

Davut Çakır; Teşkilatlarımıza Minnettarız

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, ziyaret programlarına ara vermeden devam ediyor.

 

ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

Pelitli Mahallesi’nde esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Çakır, çay ocaklarında vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti. Mostar Gençlik tarafından düzenlenen Kermes’e de katılan Çakır, üniversite öğrencileriyle sohbet ederek kendilerine kitap hediye etti.

 

Ak Parti Arsin İlçe Başkanlığının haftalık olağan toplantısına da katılan Çakır, Başkan Tolga Şengül ve yönetim kurulu üyelerine verdikleri destek ve duydukları güven nedeniyle teşekkür etti.

 

TEŞKİLATLARIMIZ OMURGAMIZDIR

Her ortamda siyasetin bir ekip işi olduğunu vurguladığını belirten Çakır; “Teşkilatlarımız partimizin omurgasıdır. Bu iş gönül işidir. Parayla pulla yapılacak iş değildir. En değerli şeylerinizden feragat ediyorsunuz. Ailenizi, çoluk çocuğunuzu ihmal ediyorsunuz. En önemlisi zamanınızı ayırıyorsunuz. İçimizde 12 yıldır bu davaya emek vermiş, gönül vermiş fedakar teşkilat üyelerimiz var. Gençlik kollarından başlamış bugün ana kademede görevine devam eden arkadaşlarımız var. Dört dönemdir Kadın Kolları Başkanımız olan Ayşe ablamız var, Emine ablamız var. İşlerinden güçlerinden, çoluk çocuğundan zaman ayırarak partimize hizmet ediyorlar. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştu.

 

ARSİN BİZE POZİTİF ENERJİ VERDİ

6-0 hedefinin teşkilatlara güvenilerek verildiğini belirten Çakır; “Adaylık başvurumuzda 6-0 tabelasının önünde poz verdik. Orada da arkadaşlara söyledim. Bu sözü Teşkilatlarımıza güvenerek veriyoruz. 13 yıldır yerel seçim, genel seçim, referandum demediniz. Gece gündüz ayırt etmediniz ve kapı kapı dolaştınız. Yine yollara düşeceğiz. 7 Haziran’da yine aynı mücadeleyi vereceğiz. Daha yoğun bir tempoyla inşallah 6 milletvekilini de kazanarak Trabzon’dan Ankara’ya güçlü bir mesaj vereceğiz. Bizlere duyduğunuz güven ve vermiş olduğunuz desteğe teşekkür ediyorum. Tolga başkanımız güzel bir ekip kurmuş. Sizlerden pozitif bir enerji aldım. Dualarınız bizlerden eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
aziz
aziz - 9 yıl Önce

ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN....
GEÇMİŞİ SÜPER..
BELDİYECİLK PORJE PLANLAMA VS.İŞLERNDE SON DERECE DENEYİMLİ BİRİ....
MECLİSTE PARMAK KALDIRACAK DEĞİL PARMKLA GÖSTERİCEK BİRİ OLCAĞINA İNANAIYORUM ZİRA GEÇMİŞİNİ TAKİP ETTİĞİNİZDE BUNU GÖRÜYUORSUNZ...SELMALR...DUALAR HEPİMİZ İÇİN OLSUN...

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24