Coffeeshop Company için açılış düzenlendi

Oflu İşadamı Murat Türköz’ün sahibi olduğu Trabzon Coffeeshop Company’nin resmi açılışı Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çok sayıda üst düzey ismin katılımıyla açıldı.

Coffeeshop Company için açılış düzenlendi

Dünyaca ünlü kahve markası Coffeeshop Company’in Trabzon Şubesi düzenlenen resmi açılış töreni ile hizmete girdi.

 

Oflu İşadamı Murat Türköz’ün sahipliğinde açılan Coffeshop Company’in açılışı için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon’a geldi.

 

Açılışta konuşan Güneş, Trabzon’a dünya markalarının geldiğine dikkat çekerek, “Trabzon’a bir dünya markası geldi. Şimdi sır Trabzon’u dünyaya açılmasında. El birliğiyle, kavgaları kenara bırakarak, Trabzon’a prestijli yatırımlar yapmalıyız. Bu şehrin çocukları dışarılara gidiyor, belli seviyelere gelip, şehirlerine yatırım yapıyor. 60’lı yıllarda yurt dışına insan gönderen şehrimiz şimdi Avrupa’dan buraya muhteşem bir kafe açıyor. Şehrimize hayırlı olsun diyorum öncelikle. Bu tip yerlerin olması sadece kahve içmek için değil aynı zamanda birlikte olmak ve yeni dünyalar kurabilmek için ortak alanlardır. İnşallah sevgi ve saygı içinde bu mekanı kullanırız. Bu şehrin buna ihtiyacı var. Şehrimizin güzellikleri çok fazla. İnsanı da iyi. Yeter ki birlikte olarak o kavgaları kenara bırakalım. Burası da buna bir vesile olacaktır. Trabzon’u dışarıya açmak lazım. İnşallah bu hem sporda olur hem ekonomide olur hem de diğer alanlarda olur” açıklamasında bulundu.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a katma değer katan her türlü yatırımı destekleyeceklerini söyledi.

 

Coffeeshop Trabzon’un sahibi iş insanı Murat Türköz, prestijli bir markayı Trabzon’a getirdiklerine dikkat çekerek, “Dünyada 300’den fazla şubesi olan ve aromasıyla çok beğenilen bir kahve markası, Trabzonluların hizmetine sunduk. Burası artık Trabzonlularındır, müşterilerimizindir” şeklinde konuştu.

 

Meydan’da hizmete giren Coffeeshop Company’nin açılış törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un efsane ismi Şenol Güneş, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP eski Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzonspor eski Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yöneticiler ile eski yöneticileri, Avusturya’dan Scharf Grubu’nun sahipleri, Hekimoğlu Trabzon FK Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu, sanatçı Temel Reis, Trabzon’un iş, sanat ve spor dünyasının önemli isimleri ve basın mensupları katıldı.

 

Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’ın dualarıyla açılan Trabzon Coffeeshop Company, markanın Türkiye’deki en özel binasına sahip yeri oldu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24