Cevahir AVM’den müşterilerine kira jesti

Koronavirüs salgını nedeniyle 23 Mart’ta kapatılan Cevahir AVM, kiracılarına kira indirimi yaptı.

Cevahir AVM’den müşterilerine kira jesti

Trabzon’da hizmet veren Cevahir AVM, koronavirüs nedeniyle yaklaşık 2 ay kapalı alan AVM’deki işyeri sahiplerine kira indirimi yaptı.

Müşterilere gönderilen mektupta Mayıs Ayı faturalarının iadesini, Haziran ayı kiralarında ise yüzde 50 indirim yapıldığı duyuruldu.

İşte o mektup;

Sayın Kiracımız,

Covid-19 salgını riskine karşı 23 Mart 2020 tarihi saat 22.00 itibarıyla kiracılarımızın,

çalışanlarımızın ve ziyaretçilerimizin sağlığını korumak amacıyla Trabzon Cevahir Alışveriş

Merkezi'ni geçici bir süreyle kapatmış ve Alışveriş Merkezi'nin halka kapalı olduğu süre boyunca kiracılarımızdan kira bedeli talep etmeme kararı almıştık.

Kamu otoriteleri tarafından farklı bir açıklama yapılmadığı için; geçici olarak kapatmış olduğumuz Alışveriş Merkezi'ni 11 Mayıs 2020 tarihi itibariyle haftanın 7 (yedi) günü 10.00- 22.00 saatleri arasında hizmet vermek üzere tekrar faaliyete açtık.

Yönetim kurulumuz vadesi geçmiş borcu olmayan kiracılarımızın Mayıs ayı faturalarını tarafımıza iade etmesi, Haziran ayı için ise kiralardan % 50 indirim yapılması kararları almıştır. Ciro + Sabit kira ile ilgili hükümler aynen uygulanmaya devam edecektir. Haziran 2020 devamındaki aylar için geçerli olacak kira şartları ise ay bazında değerlendirilerek sizlere bilahare bildirilecektir. Vadesi geçmiş borcu olanların Mayıs ayı iade faturaları kabul edilmeyecek ve bu kiracılarımıza Haziran ayı %50 kira indirimi uygulanmayacaktır.

Geçici süreyle kapalı olduğumuz dönemde Alışveriş Merkezi'nin güvenlik, temizlik ve teknik bakımlarını devam ettirdik ve açılış sonrası süreçte de faaliyetlerimizi güvenli ve sağlıklı bir şekilde sürdürmek için gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Yeniden açılışla birlikte önceliğimiz kanuni düzenlemeler ile belirlenen kurallara ilave olarak İl Hıfzıssıhha Meclis Kararı'nda yer alan güvenli mesafe ve hijyen kurallarına uymak olacaktır. Kiracılarımızın da bu süreçte gerekli tedbirleri almaları ve kamu otoriteleri tarafından belirtilen kurallara uygun şekilde hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini sizlere hatırlatmak isteriz.

Trabzon Cevahir Alışveriş Merkezi olarak siz değerli kiracılarımız, çalışanlarımız ve ziyaretçilerimiz ile yeniden eski normale dönmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sağlıklı günler dileriz.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2020, 04:05

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
hsn akyz
hsn akyz - 4 yıl Önce

Güzel haber.Başlık çok dikkat çekici.''Cevahir AVM’den müşterilerine kir jesti''.Kira demek istediniz sanırım.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24