Çakır’dan Baro Başkanı Orhan Öngöz’e ziyaret

Trabzon’un Türkiye’nin çimentosu olduğunu söyleyen Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, “Trabzon’un yetiştirdiği adamlar tüm ülkeye hizmet ediyor. O nedenle Trabzon’un daha çok adam yetiştirmeye ihtiyacı var” dedi.

Çakır’dan Baro Başkanı Orhan Öngöz’e ziyaret

Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Davut Çakır, Trabzon Barosu’nu ziyaret ederek Başkan Orhan Öngez’den Baro ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

 

Ak Parti’nin yetiştirdiği bakanlardan birçoğunun başka ülkelere başbakanlık yapabileceğini ifade eden Çakır; “3 Kasım 2002’de Ak Parti iktidara geldiğinde o zaman Başbakanımız olan şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan iyi bir kadro kurdu. Arada çürük elmalar çıksa da onları ayıklamasını bildi. O zaman kurduğu ekip 13 yıldır ülkemizi yönetiyor. Çok başarılı bakanlarımız var. Birçoğu başka ülkelerde Başbakanlık yapabilecek kapasitededir. Bir Ali Babacan, bir Taner Yıldız, bir Yalçın Akdoğan kolay yetişmiyor. Hep vurgu yapıyorum. Ak Parti’nin başarısının en büyük sırrı ekip ruhudur. Birlikte çalışma başarısıdır” dedi.

 

Trabzon’da en zor şeyin adam yetiştirmek olduğunu söyleyen Çakır; “Biz de Trabzon’da bunu başarmalıyız. Trabzon’un adam yetiştirmeye ihtiyacı var. Trabzon, ülkemizin çimentosudur. Buradan yetiştirdiğimiz kaliteli ve başarılı siyasetçilerimiz, bürokratlarımız ülkemizin tümüne hizmet ediyor. Ama bir dönem yetiştirmeyle bu iş olmaz. Bunun devam etmesi gerekir. Genç jenerasyonu yukarıya taşımamız gerekir. Yeni Yalçın Akdoğan’lar, yeni Aziz Babuşçu’lar, yeni Erdoğan Bayraktar’lar yetiştirmemiz gerekiyor. Gençlerimize ufuk olmalıyız. Halkımız siyasette yeni yüzler istiyor. O nedenle yeni yüzler yetiştirmeliyiz. Yeni yüzlere değer vermeliyiz” diye konuştu.   

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24