Büyükşehir’in 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin 2016 Yılı Faaliyet Raporu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Büyükşehir’in 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meclis oturumunun açılışını yaptıktan sonra yasa gereği Meclis Başkanlığını, Meclis I. Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’ya devrederek Meclis üyelerinin sıralarına oturdu ve Büyükşehir Belediyesinin 2016 yılı faaliyetleriyle ilgili olarak Meclis üyelerinin tüm sorularını ayrıntılı şekilde yanıtladı.

 

Yapılan değerlendirmelerin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporunun yeterliliği oylamaya sunulurken oybirliği ile kabul edildi. Oylamanın ardından Meclise hitap eden Başkan Gümrükçüoğlu; yapıcı, uyarıcı ve yol gösterici tüm eleştiri ve önerilerinden ötürü Meclis üyelerine teşekkür etti. Gümrükçüoğlu, “Burada Trabzon’umuz için hepimizin birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu en iyi şekilde görüyor ve yaşıyoruz. Görüşmelerimizde Türkiye örneği ortaya çıkaran bir Meclise sahibiz. Son derece yapıcı, uyarıcı ve yol gösterici öneri ve eleştirilerinizden ötürü tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24